Yaşı. Gerçekse beyin yaşı 13 olabilir.Ne yalandır?
Yaşı. Gerçekse beyin yaşı 13 olabilir.Ne yalandır?
Ne yalandır?
Herhangi bir linkine tıklamazsam hacklenmem yani değil mi?Yaşı. Gerçekse beyin yaşı 13 olabilir.
Troll konu değil bu bilgisayar konularından hiç anlamam o yüzden sordum.
Biliyor işte.
Uyuyamiyorum korkudan o derece.Yani 17 yaşında olamaz bana da yalan gibi geliyor yalan değilsede eşek kadar olmuş gitsin başka şeylerle uğraşsın.
Oltalama yöntemini araştırdım. Linkle oluyormuş. Onun haricinde dediklerinizi yapacağımBilmesi bir şey ifade etmez. Sizinde bilmediğiniz anlaşılıyor. Oltalama yöntemi ile size erişebilir sadece brute Force bu dönemde imkansız gibi bir şey. Telefonunuza gelen mesajlara, epostalara arkadaşlık isteklerine dikkat edin. QR kod bile yollsalar okutmayın. Dosya indirmeyin.
Uyuyamiyorum korkudan o derece.
Yahu internet adresini bilse modemde port kapalı port açık olsa bilgisayarında güvenlik duvarı var. Daha antivirüse gelemedik ama senin arkadaş tökezleye tökezleye yere yapıştı.Biliyor işte.
Uyuyamiyorum korkudan o derece.
Oltalama yöntemini araştırdım. Linkle oluyormuş. Onun haricinde dediklerinizi yapacağım.
Öyle birşey yapamaz yani değil mi? Net konuşun lütfen korkuyorum.Yahu internet adresini bilse modemde port kapalı port açık olsa bilgisayarında güvenlik duvarı var. Daha antivirüse gelemedik ama senin arkadaş tökezleye tökezleye yere yapıştı.
Ben Valorant yada Steam hesabımdan falan bahsediyorum. Yada mikrafona erişmek falan.O kadar da abartmayın zaten bütün bilgilerimizi şu an 10 yaşında bir çocuk da bulabilir vatandaşlık sistemi tümden çalındı önceden.
Öyle bir şey yapamaz yani değil mi? Net konuşun lütfen korkuyorum.
Ben Valorant ya da Steam hesabımdan falan bahsediyorum. Ya da mikrofona erişmek falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.