Kaliteli Dolandırıcı Kaan Yaman

  • Konuyu başlatan Emzik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 133
  • Görüntüleme 13B
1614856710581.png
 
O örnekti. Yani önemli şahıslara hakaret veya çok ağır siber zorbalık da ilgileniyorlar.
Ben pek bir şey beklemiyorum açıkçası arkadaş hakkını arasa da uzun ve uğraşlı bir süreç olacak gibi. Dolandırılıp hakkını arayan varsa bilgilendirebilir. Vatandaş yine kendi kendine kalıyor, kendi çözüm üretmeye çalışıyor. Biri dur demezse bunlara sayıları çoğalır ne yazık ki.
 
Kendisine söyledim zaten dava edeceğimi paranın iadesini yapamam dedi fakat size Steam'den 49TL değerinde oyun gönderebilirim dedi. Bende kabul ettim. Steam'e hesabın güncelleştirilmesi için desteğe yazdı. Bekliyoruz.
Neden kabul ettiniz? Geri alıp kaçabilir.
 
Hocam Nitro Method diye sizi yemişler öyle bir şey yok. Sadece illegal yollarla veya discordun yaptığı indirimlerle yapabilirsiniz.
 
Dostum üzülerek söylüyorum ki beni de dolandırdı. Tam dolandırmak değil ama attığı taktiklerin hiçbiri çalışmıyor! Bundan yaklaşık 5 ay önce 50TL'e Satın almıştım Kaan'ın attığı şey karmakarışıktı dedimki bir daha anlatır mısın? 25 TL daha at anlatayım ben hayır dedim o zaman paramı iade eder misin dedim hayır dedi o konu kapandı param boşa gitti. Neyse 1-2 ay önce arkadaşım 250TL'a gene bir taktik sattı ve taktik asla çalışmıyor 250TL boşa gitti yani arkadaşlar asla hiçbir şekilde hiçbir şey almayın eğer Nitro istiyorsanız sadece (Discord Store'dan) Almanızı öneririm Discord Nitro kısmından buna bir son vermeli Discord adam insanları kandırarak para kazanıyor. Bir arkadaşım daha satın aldı 250TL'ye oda çalışmadı böyle bir saçmalık yok asla inanmayın hiçbir şey almayın iyi günler. Bir arkadaşım dava açmayı düşünüyor insanların parasını böyle çalmaya hakkı yok.
 
Kaliteli dolandırıcı Kaan yaman. Kendisi Discord Nitro method sattığını söyledi yorumlara baktım güzel sağlam birisine benziyordu. Alayım dedim 200TL videodan geldim deyince 100'e oradan da sonra ödemek şartıyla 70'e düşürdü. Zaten fotoğraftlardan anlayacaksınız. Bende bir bakayım dedim aldım. Dediği taktiklerin hiçbiri işe yaramıyor. Ben dolandırıldım siz dolandırılmayın.

Eki Görüntüle 934094

Eki Görüntüle 934095

Eki Görüntüle 904349

Eki Görüntüle 904350

Hocam Discord'da artık gerçekten Nitro veren mi kaldı ki? Ben bıraktım artık. Eskiden arkadaşımdan alıyordum 30 davete, artık Xbox vermediği için o da vermeyi bıraktı. :(

Technopat Üyeleri Kaan'a: Senin yedi sülaleni dolandırırım.
Kaan: Lan ne oluyor lan?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı