Kaliteli F/P monitör önerisi

Herhangi bir oyun oynarken FPS / hikaye fark etmeksizin aldığıma pişman olmayacağım bir monitör arıyorum. 180-240Hz, 24inch civarı bir monitör arıyorum. IPS olursa daha iyi olur, VA olarak aklımda bir tek Samsung G65B geliyor. Gerek Hz yüksekliği, gerek 2K oluşu çok artı yanları var ama onu daha uyguna bir şey bulamazsam son çare olarak görüyorum, fiyatı biraz tuzlu geliyor. Önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

MSI G255F var bende bayağı iyi.

Genelde hikayeli oyunlar oynuyorsa IPS modeli öneririm hocam. Üstte attığım AOC modele bakabilirsiniz.
IPS renk konusunda iyi biliyorum hocam ama VA paneller renk konusunda iyiyse daha iyi oluyor hikayeli oyunlarda siyah avantajı nedeniyle, ya da bende öyle bir algı oluştu son zamanlarda IPS-VA-OLED arası geçiş yapınca bilmiyorum, siyahlar çok dikkatimi çekiyor artık. VA görünce attığınız monitörün panelini dikkatimi çekti.

IPS renk konusunda iyi biliyorum hocam ama VA paneller renk konusunda iyiyse daha iyi oluyor hikayeli oyunlarda siyah avantajı nedeniyle, ya da bende öyle bir algı oluştu son zamanlarda IPS-VA-OLED arası geçiş yapınca bilmiyorum, siyahlar çok dikkatimi çekiyor artık. VA görünce attığınız monitörün panelini dikkatimi çekti.

VA monitorlerin kontrast orani yuksek oldugu icin renkler daha canli ve siyahlar daha siyah gorunur hocam o yuzden ozellikle hikayelide memnun eder renk acisindan. Rekabetci oyunlarda OverDrive seviye 3'te ghosting yapmadigi icin yine iyi performans alirsiniz.
Detayli incelemesi olarak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Renk gamutu ve kontrast değerleri çok iyi hocam. Üst düzey VA panel olduğu için çoğu IPS'ten daha iyi renk verecektir, parlaklığı sadece attığım diğer VA panelli Lenovo'ya göre daha düşük. Tavsiye ederim, alınır.

Herhangi bir oyun oynarken FPS / hikaye fark etmeksizin aldığıma pişman olmayacağım bir monitör arıyorum. 180-240Hz, 24inch civarı bir monitör arıyorum. IPS olursa daha iyi olur, VA olarak aklımda bir tek Samsung G65B geliyor. Gerek Hz yüksekliği, gerek 2K oluşu çok artı yanları var ama onu daha uyguna bir şey bulamazsam son çare olarak görüyorum, fiyatı biraz tuzlu geliyor. Önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı