Kaliteli internet önerisi

kediseviyom

Picopat
Dostlar yeni internete geçeceğim, hangi internete geçmeliyim sizce? Şu anki internetim Türk Telekom aylık 90TL ödüyoruz altta aldığım hız değerlerini görebilirsiniz.
Oyunlarda 450-500 ping alıyorum, zaten ayda yılda bir giriyorum onda da zevk alamıyorum.
Altyapı sorgulamalarında aldığım en yüksek hız 30Mbps fakat almak istediğim hız 60-70Mbps arası.

1628631681693.png

Dostlar yeni internete geçeceğim, hangi internete geçmeliyim sizce? Şu anki internetim Türk Telekom aylık 90TL ödüyoruz altta aldığım hız değerlerini görebilirsiniz.
Oyunlarda 450-500 ping alıyorum, zaten ayda yılda bir giriyorum onda da zevk alamıyorum.
Altyapı sorgulamalarında aldığım en yüksek hız 30Mbps fakat almak istediğim hız 60-70Mbps arası.

Eki Görüntüle 1134258
Türknet.

Eki Görüntüle 1134258
Hocam altyapında 30 yazıyorsa 30 üstü alman zor ve almak istiyorsanda pahalıya patlar (Superbox vs). 30 Mbps alman bile şans eseri olur. Tam 30 alamazsın. Önerim ise TurkNet olur.

ISS firmasından da önemli olan şey altyapıdır. Altyapın el vermiyorsa istersen NASA interneti bağla yine bir şey değişmez. Altyapınızı firmalara sorgulatın, hangi firma altyapınız şu hıza uygun, paketlerde bunlar derse ve aklınıza uyarsa onu alın. Turknet'le görüşebilirsiniz ilk başta, altyapıları varsa kullanırsınız.

Turkcell alabilirisin ben 6 yıldan beri kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı olmadı şu anda kullandığım paket 100 MB download 10 MB upload 150 TL veriyorum ve oyunlardaki ping im 18-20 arası 10 MB downloadlık pakette kullandım Turkcell'in oda iyiydi bir sıkıntı yoktu ama oyunlarım geç iniyordu Turkcell tercih şaşma (TurkNet'te tercih edebilirsin ama kullanmadım)

Hocam altyapında 30 yazıyorsa 30 üstü alman zor ve almak istiyorsanda pahalıya patlar (Superbox vs). 30 Mbps alman bile şans eseri olur. Tam 30 alamazsın. Önerim ise TurkNet olur.

Hocam TurkNet'in bu paketini kullansam istediğim hız değerlerine ulaşamaz mıyım?

1628632609677.png
Konumunuza göre bir hız testi yapmanız lazım. X ISS bir bölgede iyi iken y ISS başka bölgede iyi olabiliyor.

Hocam 3-4 tane sitede yaptım fakat 16-30Mbps arası dönüyor sürekli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı