Kaliteli oyun önerisi

Daha fazla  
Merhaba, tercihen RTX ve DLSS destekli oyun istiyorum sizden. Bilindik bilinmedik bildiğiniz bütün oyunları yazabilirsiniz(2D ve pixel harici). Çoğunu oynadım fakat belki tekrar oynayasım gelir şimdiden teşekkürler. Bütçe ve sistem sorunu yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Chernobylite dene

Duymuştum ama denememiştim teşekkürler.

Sıkıcı gelmişti, tekrar bir deneyeyim teşekkürler.

Souls like türüne bir göz gezdirin.
Biraz sıktı beni, Elden Ring oynadım bi süre sardı sonra gelişememeye başladım sıktı sildim. Sekiro denedim biraz oynadım hemen sıktı belki tekrar denerim fikriniz için teşekkürler.

Witcher 3'ü şiddetle tavsiye ederim. İlk oynadığım zamanlar oyunun başları bana da sıkıcı gelmişti. Ak Bostan'dan sonra Baron Görevleri var, birçok oyuncu için orası da sıkıcı gelir genelde. Ama tavsiyem biraz dişinizi sıkın. Witcher 3 gerçekten çok kaliteli bir oyundur.

Juiced ve Gentlemen of the Row yamalarını kullanarak Saints Row 2.
Saints Row The Third (Remastered sürümü var)
Saints Row IV & Gat Out of Hell
Legacy of Kain serisinin tüm oyunları (Soul Reaver ikilisine bu yıl Aralık'ta Remaster gelecek hatta)
Commandos 2: Men of Courage
F.E.A.R
PC üzerinde oynayabileceğin (Emülatörlerle olanlar da dahil) bütün Silent Hill'lar.

Merhaba, tercihen RTX ve DLSS destekli oyun istiyorum sizden. Bilindik bilinmedik bildiğiniz bütün oyunları yazabilirsiniz(2D ve pixel harici). Çoğunu oynadım fakat belki tekrar oynayasım gelir şimdiden teşekkürler. Bütçe ve sistem sorunu yok.
Kütüphanemde bitirip rafa kaldırdığım bazı oyunlar hepsi ayrı ayrı başyapıt

The Witcher 3: Wild Hunt <3

Red Dead Redemption 2 <3

Ghost of Tsushima <3

Cyberpunk 2077

Disco Elysium

Assassin's Creed Valhalla

The Last of Us Part I

Little Nightmares II

Metro Exodus

Resident Evil Village

Hades