Kaliteli oyun önerisi

Öncekileri oynamadan direk 3. oyunu mu oynayalım?

Witcher 3 hayranı olarak 2.oyunu oynamaya tahammül edemedim 1.oyuna hiç bakmadım bile. 1.oyunun remakeinin çıkacağını söylediler ama The Witcher 4 ten sonra yani bayağı uzun bir süre sonra. oyuna direkt 3ten başlayabilirsin bir şey kaybetmezsin. İlk 2 oyununda hikayesini izlersen karakterleri, karakterlerin hikayelerini vs. öğrenirsinde keyfine kalmış.

Witcher 3 hayranı olarak 2.oyunu oynamaya tahammül edemedim 1.oyuna hiç bakmadım bile. 1.oyunun remakeinin çıkacağını söylediler ama The Witcher 4 ten sonra yani bayağı uzun bir süre sonra. Oyuna direkt 3ten başlayabilirsin bir şey kaybetmezsin. İlk 2 oyununda hikayesini izlersen karakterleri, karakterlerin hikayelerini vs. öğrenirsinde keyfine kalmış.

Seri hakkında bir bilgim yok bu arada, sadece oyunları aldım ama yakın zamanda oynamayı planlamıyorum. Kötü olsa bile en azından bir yere kadar oynatır.

Örnek olarak Crysis serisinde tek bitirmediğim oyun Crysis warhead. Çok saçma ve dandik geldiği için katlanamadım ve son göreve kadar gitmedim ama bitirmediğim için bir şeyde kaybetmedim. En azından oyun hakkında fikir sahibi oldum.

Seri hakkında bir bilgim yok bu arada, sadece oyunları aldım ama yakın zamanda oynamayı planlamıyorum. Kötü olsa bile en azından bir yere kadar oynatır.

Örnek olarak Crysis serisinde tek bitirmediğim oyun Crysis warhead. Çok saçma ve dandik geldiği için katlanamadım ve son göreve kadar gitmedim ama bitirmediğim için bir şeyde kaybetmedim. En azından oyun hakkında fikir sahibi oldum.

Witcher 3 oynamak için seri hakkında bilgili olmana gerek yok direkt oyna gitsin ama oyuna tam girebilmen için bir 10-15 saat oynaman lazım ondan sonra oyun akıyor gidiyor.

Witcher 3 oynamak için seri hakkında bilgili olmana gerek yok direkt oyna gitsin ama oyuna tam girebilmen için bir 10-15 saat oynaman lazım ondan sonra oyun akıyor gidiyor.

Can sıkan bug tarzı şeyler var mı? Skyrim de 10 dakika da bir bug olduğu için sinirlenip silmek zorunda kaldım.

Can sıkan bug tarzı şeyler var mı? Skyrim de 10 dakika da bir bug olduğu için sinirlenip silmek zorunda kaldım.

250+ saat oynadım oyunu hiçbir bug yaşamadım. Tek canını sıkabilecek şey oyunun başlarında canavalar güçlü ilk başlarda zorlanabilirsin. Bu yüzden oyuna 10-15 saat vermelisin dedim. Bu süre içerisinde hem oyunu kavrıyorsun hem de karakter yavaş yavaş güçleniyor. Bu evreyi atlattıksan sonra oyun zaten bambaşka bir zevk vermeye başlıyor. Genelde oyunu sevmeyenler veya bırakanlar oyunun 10-15 saatlik evresini atlatamayanlar oluyor.

250+ saat oynadım oyunu hiçbir bug yaşamadım. Tek canını sıkabilecek şey oyunun başlarında canavalar güçlü ilk başlarda zorlanabilirsin. Bu yüzden oyuna 10-15 saat vermelisin dedim. Bu süre içerisinde hem oyunu kavrıyorsun hem de karakter yavaş yavaş güçleniyor. Bu evreyi atlattıksan sonra oyun zaten bambaşka bir zevk vermeye başlıyor. Genelde oyunu sevmeyenler veya bırakanlar oyunun 10-15 saatlik evresini atlatamayanlar oluyor.

Başta zorlanırsam tadı gelir zaten. Çok kolay bir şekilde ilerleyince erken sıkmaya başlıyor. Oyunda gelişmek, gelişmek için zaman harcamak eğlenceli tarafı bana göre.

Başta zorlanırsam tadı gelir zaten. Çok kolay bir şekilde ilerleyince erken sıkmaya başlıyor. Oyunda gelişmek, gelişmek için zaman harcamak eğlenceli tarafı bana göre.

Evet gelişmek için zaman harcamak vs. çok güzel Witcher'da bunu hissediyorsun ama bana göre oyunun en güzel tarafı yan görevlerin hepsinde bir hikaye var hepsi birbirinden farklı şeyler anlatıyor. Ben oynarken ana hikayeyi bırakıp sadece sağdan soldan yan görev yapıyordum. Acaba bu görevde ne anlatacak neyle mücadele edeceğim diye düşüp heyecanlanıyordum. Witcher benim için gerçekten çok özel bir oyun.

Ben ilk oyundan başlayarak sırasıyla oynamanı öneririm. Güzel oluyor o şekilde.

O şekilde yapmayı planlıyorum. İlk oyunlar kötü olsa bile deneyim kazanayım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı