Kaliteli oyun önerisi

Oynanışı aksiyon filmi tarzında verilmeye çalışılmış normal orijinal tarzı kötü olabilir fakat duelloları gayet güzeldi.

Bölüm bölüm koydukları için sevmedim. Vuruş hissiyatı da çok kötüydü o yüzden oynarken hiç zevk alamadım. Clint eastwood filmleri tarzı bir oyun bekliyordum ama oscar çöllerde gibi oyun yapmışlar.

Yapmak istediği vermek istediği şeyi gerçekten kaliteli yapan farklı bir oyun oynamak istiyorum.
Oynarken etkilenmek istiyorum var mı bildiğiniz oyunlar.
RDR 2 falan demez iseniz sevinirim kötü demiyorum ama herkes öneriyor. Yazdıklarım doğrultusunda bildiğiniz oyunları bekliyorum.

Süper kahraman oyunu olarak Marvel Spider-Man ilk çıkanı bir de Türkçe alt yazı eklerseniz bence mükemmel bir oyun ve God of War 2018 efsane bir oyun mutlaka oynayın.

Yapmak istediği vermek istediği şeyi gerçekten kaliteli yapan farklı bir oyun oynamak istiyorum.
Oynarken etkilenmek istiyorum var mı bildiğiniz oyunlar.
RDR 2 falan demez iseniz sevinirim kötü demiyorum ama herkes öneriyor. Yazdıklarım doğrultusunda bildiğiniz oyunları bekliyorum.
Persona 5, Stray (iyi mi kötü mü tabii ki tartışılır ama ben sevmiştim baya içine çekmişti), Minecraft dungeons, Doom Eternal,, Sifu, Mass Effect Legendary edition, Slime rancher, Ghostrunner.

Farklı bir şey istediğiniz için biraz farklı şeyler önerdim. şahsen ben bunları seviyorum Hepsi içine çeken güzel oyunlar.

Uncharted ya da The Last of Us denediniz mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı