Kaliteli termal macun önerisi

Bir soru daha sorayım o zaman, Noctua H1 macun uygunmu bu iş için?

Bakın, bu pumpout olayını anlamak için minimum 6-8 ay gerekli, o yüzden bir macunun pumpout yapıp yapmadığını bilmek için test etmek, ya da test edilmiş kaynaklardan bu bilgileri almak gerekiyor, ben çip üzerinde 10 macun falan deneyebilmişimdir, bunlardan sadece 2 tanesi pumpout yapmadı ve ben bu macunları çip için öneriyorum.

Sorunuza gelirsek, NT-H1 ve NT-H2'yi çip üzerinde test etmedim, test edilen bir kaynaktan net bilgi de almadım, yapadabilir, yapmayadabilir.

Bakın, bu pumpout olayını anlamak için minimum 6-8 ay gerekli, o yüzden bir macunun pumpout yapıp yapmadığını bilmek için test etmek, ya da test edilmiş kaynaklardan bu bilgileri almak gerekiyor, ben çip üzerinde 10 macun falan deneyebilmişimdir, bunlardan sadece 2 tanesi pumpout yapmadı ve ben bu macunları çip için öneriyorum.

Sorunuza gelirsek, NT-H1 ve NT-H2'yi çip üzerinde test etmedim, test edilen bir kaynaktan net bilgi de almadım, yapadabilir, yapmayadabilir.

Zahmet etme ben test etmiş oldum. Geçen sene 3080 kartımda kullandım, hala ilk günkü gibi sıkıntı yok. MX 4 macunda da problem yaşamamıştim. Bu muhabbetide sizden öğrendim. Hala aklıma yattığını söyleyemem. Benim fikrim herhangi kaliteli bir macun uzun süreler sorunsuz götürecektir.

Zahmet etme ben test etmiş oldum. Geçen sene 3080 kartımda kullandım, hala ilk günkü gibi sıkıntı yok. MX 4 macunda da problem yaşamamıştim. Bu muhabbetide sizden öğrendim. Hala aklıma yattığını söyleyemem. Benim fikrim herhangi kaliteli bir macun uzun süreler sorunsuz götürecektir.

Laptop ve GPU çipleri ısındığında ortası dışa doğru şişme yapar, Pumpout'un asıl sebebi bu, masaüstü işlemcilerde kaplama olduğu için bu sorun oluşmuyor.

NT-H1 pumpout yapmıyorsa MX4 yerine onu neden önermiyorsunuz?

Kafanızdaki soru işaretlerini MX4 pumpout diye aratıp cevap bulabilirsiniz.

Büyük harfle yazmadım ben sadece vatandan bir şey istemiyorum çok fazla dolandırıyorlar.
Tamam hocam o zaman. Önerdiğimiz ürünü beğenmiyorsunuz madem kendiniz arastirip bulun. Biz biliyoruzki öneriyoruz. Ne gibi bir dolandırmadan bahsediyorsunuz? Insanlar kazıklanma pahasına bile "Vatan abi guvenilir abi kurumsal abi" diyerek aliyorlar. Sizin sorununuz nedir?

Tamam hocam o zaman. Önerdiğimiz ürünü beğenmiyorsunuz madem kendiniz arastirip bulun. Biz biliyoruz ki öneriyoruz. Ne gibi bir dolandırmadan bahsediyorsunuz? Insanlar kazıklanma pahasına bile "Vatan abi guvenilir abi kurumsal abi" diyerek aliyorlar. Sizin sorununuz nedir?

Sorun üründe degil satılan yerde ürünü kötülemedim.

Allah Allah hocam onu biz de anladikta neden diye soruyoruz. Cevap verseniz çözüm üretebiliriz sanki.

Vatan Bilgisayar pahalıya satıyor iade konusunda zorluk çıkartıyorlar çok şikayet görüyorum her markada var fakat vatan kadar degildir.

Vatan Bilgisayar pahalıya satıyor iade konusunda zorluk çıkartıyorlar çok şikayet görüyorum her markada var fakat vatan kadar degildir.
5 kere pahalıya satıyor demek yerine ürünü internette aratip en ucuzu Vatan'in sattigini gormek daha kolay bence ama siz yine de pahaliya satiyor diyin. Vatani savunmuyorum ama aşırı aşırı önyargılısınız maalesef.

5 kere pahalıya satıyor demek yerine ürünü internette aratip en ucuzu Vatan'in sattigini gormek daha kolay bence ama siz yine de pahaliya satiyor deyin. Vatani savunmuyorum ama aşırı aşırı önyargılısınız maalesef.

Ön yargılı değilim daha önce oradan alışveriş yapmadım ben şikayetlere göre alışverişi kesiyorum oradan örnek vereyim Trendyol da bistürü şikayet var belki sorun olmaz diye alıyorum aynı durumu bende yaşıyorum 1 kez yaşamıştım hesabı kapattırdım fakat başka yer yok diye mecbur geri üye olmuştum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı