Kaliteli ve hızlı kırılmayan uç tavsiyesi

A.E.G

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar selamlar hayırlı ramazanlar. Oruç kafayla ne diyor bu demeyin. Durumu şöyle izah edeyim; kalemin ucu çok kırılıyor. Faber Castell marka uçlar kullanıyorum genelde fakat yetti artık. 1 test için 2 tane uç gitti; özet çıkaracağım yazarken kırılıyor yazı stilini bozuyor yok yani. Kaliteli bir uç markası öneriniz var mıdır?

Not: Konu harbiden dalga değil, cidden çok kırılıyor ve rahatsız etmeye başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kırılan uçların büyük kısmı kalem yüzünden olur.

Arkadaşlar selamlar hayırlı ramazanlar. Oruç kafayla ne diyor bu demeyin. Durumu şöyle izah edeyim; kalemin ucu çok kırılıyor. Faber Castell marka uçlar kullanıyorum genelde fakat yetti artık. 1 test için 2 tane uç gitti; özet çıkaracağım yazarken kırılıyor yazı stilini bozuyor yok yani. Kaliteli bir uç markası öneriniz var mıdır?

Not: Konu harbiden dalga değil, cidden çok kırılıyor ve rahatsız etmeye başladı.
0,7 mi?

Arkadaşlar selamlar hayırlı ramazanlar. Oruç kafayla ne diyor bu demeyin. Durumu şöyle izah edeyim; kalemin ucu çok kırılıyor. Faber castell marka uçlar kullanıyorum genelde fakat yetti artık. 1 test için 2 tane uç gitti; özet çıkaracağım yazarken kırılıyor yazı stilini bozuyor yok yani. Kaliteli bir uç markası öneriniz var mıdır?

Mikro.

Bence kalem bozuk ben Faber Castel ile 0,5 uc bana bir gün yetiyordu ki çok soru çözerim ve karalama yaparım. Sorun kalemde bence 😊.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı