Kalori vermeden yağ yakılır mı?

ReoxasS

Centipat
Katılım
8 Nisan 2022
Mesajlar
102
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, soru basit. Kalori istiyorum ama yağ istemiyorum. Ne yapabilirim? Yani zayıflamak istemiyorum hatta dahasına kilo alıp kalıplanmak istiyorum fakat yağımın olmasını istemiyorum. Ne yapmam gerekiyor? 18 yaşından küçüğüm yani herhangi bir sporcular için olan tozlardan falan alamam.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Spor yapabilirsiniz.
Spor yaparken sağlıklı beslenirseniz zaten kilo alırsınız.
Spor salonuna kayıt olursanız oradaki hocalara durumunuzu söyleyin ona göre bir program yazarlar zaten.
 
Şu anda evde spor yapıyorum zaten. Beslenmemle alakalı veya yapabileceğim egzersizlerle alakalı bir şeyler ayarlayabilir miyim? Yakında spora başlamayı düşünüyorum ama belli olmayabilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkla tam zıt şeyi sormuşsunuz. Yaptığınız spora göre değişir. Evde yapacağınız spor çok da hacim katmaz size. Spor salonuna yazılıp bulk yapmanızı öneririm. Şimdilik normal ölçüde carb alımı yapın ve vücut ağırlığınızın 1.5-2 katı kadar protein almaya çalışın. Bu değerin üstüne çıkmayın ama.
 
Vallahi protein almayı denerim ama zaten benim günlük besinim sabah 2 poğaça öğlen ya hiçbir şey yemem ya da çok az yerim akşam yerim sonra bir 10 dakika geçince 1 saatlik bir antrenman yaparım sonra biter. Öğlen protein tüketsem iyi olabilir diye düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı