Kalsiyum eksiği ne ile tamamlanabilir?

ismaillwq

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Amatör Boksör
Bir sporcu için kalsiyum kaynağı olarak ne tüketilebilir? Chia tohumunda sütten 3 kat daha fazla olduğu söyleniyor doğru mu?

Sut, yogurt, peynir, yumurta, findik, badem ve bunlar disinda kalsiyum ve magnezyum iceren haplardan alabilirsiniz eczanelerden.
Doktora danışmadan herhangi bir vitamin takviyesi kullanmanızı pek önermiyorum, kan değerlerinizle kafanıza göre oynamayın. Gerekirse bir beslenme uzmanından yardım da alabilirsiniz.

Doktora danışmadan herhangi bir vitamin takviyesi kullanmanızı pek önermiyorum, kan değerlerinizle kafanıza göre oynamayın. Gerekirse bir beslenme uzmanından yardım da alabilirsiniz.

Kalsiyum eksigi ne ile tamamlanir diye sorulmus, eger bu soru sorulduysa eksikligi oldugu bellidir zaten.

Kalsiyum eksigi ne ile tamamlanir diye sorulmus, eger bu soru sorulduysa eksikligi oldugu bellidir zaten.
Doktoru ne önerdiyse o, burada vereceğiniz hiçbir tavsiye uzman görüşünün yerini tutamaz. Ben ondan bahsediyorum, aynı şeyden bile konuşmuyoruz.

Kalsiyum eksiğini kalsiyum karbonat ilacı ile tamamlayabilirsin doktor kontrolünde olmadan kullanılabilen bir takviyedir.
Calcium D sandoz ilacını alırsanız ya da herhangi bir kalsiyum karbonat içeren ilaç alırsanız kalsiyum takviyesi verecektir doktor kontrolünde olmadan günde 1 tablet alabilirsiniz bir sıkıntı oluşmaz.

Doktoru ne önerdiyse O, burada vereceğiniz hiçbir tavsiye uzman görüşünün yerini tutamaz. Ben ondan bahsediyorum, aynı şeyden bile konuşmuyoruz.

Tamam.

Onerdigim besinler kalsiyum bulunduruyor onerim yemeniz belli bir sure sonra kan tahlili yaptirarak ne kadar ise yaradigini yaramadigini ogrenebilirsiniz. Ciddi bir durumsa arkadasin dedigi gibi doktora basvurun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı