YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.970 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #1 Hafif bir kamburluğum var, korse takıyorum. Bunun dışında yapılacak egzersiz gibi şeyler önerir misiniz? En kısa sürede kurtulmak istiyorum.
Hafif bir kamburluğum var, korse takıyorum. Bunun dışında yapılacak egzersiz gibi şeyler önerir misiniz? En kısa sürede kurtulmak istiyorum.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 12 Nisan 2022 #2 YüzbaşıJohnPrice dedi: Hafif bir kamburluğum var, korse takıyorum. Bunun dışında yapılacak egzersiz gibi şeyler önerir misiniz? En kısa sürede kurtulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Postür için mobilite hareketleri yapmalısın dostum. Ama bu işler sabır ve özveri ister
YüzbaşıJohnPrice dedi: Hafif bir kamburluğum var, korse takıyorum. Bunun dışında yapılacak egzersiz gibi şeyler önerir misiniz? En kısa sürede kurtulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Postür için mobilite hareketleri yapmalısın dostum. Ama bu işler sabır ve özveri ister
3 339684 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.854 Çözümler 14 12 Nisan 2022 #3 Sırt kaslarını güçlendirmek, esneme ve karın kası. Yüzme öneririm.