Kamera kayıtlarını izlemek için ekran kartı önerisi

ozanguness

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba,

Firma bünyesinde bulunan yaklaşık 200 kamera için, 4 ekrandan aynı anda görüntülerin seyredilebileceği bir ekran kartı ihtiyacım bulunuyor. Halihazırda GT730 bulunuyor fakat yeterli olmuyor. Önerileriniz nedir?

Teşekkür ederim.

Makine Win10, 16 GB ram ve i7-11700K işlemciye sahip. Yine de ram eklememi önerir misiniz?
Kameralar 720P kalitede canlı görüntü veriyor ve kayıt yapıyor. 1050Tİ yeterli olur mu?

Makine Windows 10, 16 GB RAM ve i7-11700K işlemciye sahip. Yine de RAM eklememi önerir misiniz?
Kameralar 720p kalitede canlı görüntü veriyor ve kayıt yapıyor. 1050 Ti yeterli olur mu?

Test için 9 adet 720p kamerayı açtım 750-800 MB arası RAM yiyor. İlgili cihazda sizin kameralar ne kadar RAM tüketiyor onu bir kontrol edin, 9'lu 16'lı, 32'li kayıtları ekrana verip, Görev Yöneticisi'nden ne kadar RAM harcadığına bakın. Ekran kartı ile ilgili kapasite ne kadar yüksek o kadar iyi mantığı kameralar için mantıklı oluyor. Ama tekrar belirteyim, RAM konusunu halletmeden ekran kartına bakmak mantıksız. Ekran kartı olarak RTX 3050 8 GB , 1050 Ti'ya göre daha mantıklı sanki. Kamera işi yapan arkadaşlar da yorum yaparsa olay biraz daha netleşir.

Teşekkürler değerli yorumlarınız için. Öncelikli olarak daha kolay temin edebileceğim Ram takviyesi sağlayıp deneyeceğim. Olmazsa 4 portu bir ekran kartı aramam gerekecek.

Bilgi olması açısından güncel durumu ekliyorum. Sorun ekran kartı kaynaklı. 8 GB VRam'li bir ekran kartıyla denemelerim sonucunda 4 ayrı ekranda sorunsuz, akıcı bir görüntü alabildim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı