Kanal tedavisi acıtır mı?

İğne sorun değil. Arka diş ağrıyan dişim.

Yapacak bir şey yok 😅. Diş ağrısı > çene ağrısı.

O zaman korkmaya hiç gerek yok git aldir hiçbir acı yok hocam benim bir dişim daha var oda kırık kök icerde kaldi temmuz 3 de onu da aldirmaya gidecegim randevum var ben hatirladigim kadarıyla hayattim boyunca abartisiz 3 kere dişciye gitmistirim disciden korkulmiyacagini anladim😂😂

O ağrı geçsin yeterki.

Hocam onu diyen bendim 😅.

Şuan kanal tedavisi yapılan diş nasıl. Yanii düşme ihtimali var mı bastırınca acıyormu.

Düşme ihtimalini bilmiyorum, yani bende hala düşmedi, ama bi kenarı kırıldı, neden bilmiyorum ve 2-2.5 yıl civarı olmuş olabilir ve bastırınca acımıyor, en azından bende öyle.

İlk olarak sana şöyle söyleyeyim en çok acıtan kısım uyuşturucu iğnenin vurulduğu kısım ama oda fazla acımıyor küçük bir ağrı o kadar.

Kanal tedavisi olurken 1,5 saate yakın ağzın açık kalıcak haberin olsun yemekte yiyemiyeceğin için önceden döner vs bir şeyler ye karnını tam doyur öyle git.

Arkadaşın dediği gibi bazı sinirler alınırken hafif acıtabilir sadece küçük çubuklar sokuyorlar orda hissediyorsun asla acımıyor ama o histen rahatsız olabilirsin sana bağlı.

Ancak asıl sıkıntı sonrasında başlıyor, ağzını 2 saate yakın açık tuttuğun için 2 hafta kadar bir süre çenen ağrır ve yemek yerken ağzını tam açamazsın birkaç haftaya geçer.

Sorun değil 😄.

Aslında korktuğum acısi değil sonrası. Ağrı yapıyor mu, düşme ihtimali var mı?

Sonrasında dediğim gibi 2 hafta çenen ağrır fazla ağzını açamazsın düşme gibi bir korkuda olmasın diş çektirmek bence daha kötü bir işlem kanal tedavisinde bir şey hissetmiyorsun korkulacak bir şey yok yani :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı