Kanal tedavisi uzar mı?

369067

Hectopat
3-4 gün önce kanal tedavinin ilk aşamasını oldum. Ne yalan söyleyeyim bayağı ağrılı geçti. Bu acıyı tattıktan sonra artık diş fırçasıyla yatarım herhalde 😂
Neyse konuya dönelim ben 1. seansı oldum geçici dolgu yaptılar. Bugün 4. gün yarın yine gideceğim. Fakat eğer ki 1. seansta iyi temizlenmediyse yine temizlik yapılmasından korkuyorum. 2 sorum olacak:
1) Geçici dolgu sadece bir şeyler yerken o da geçici dolgunun altına gelince acıyor. Onun dışında bir ağrı yok. 3 seansa uzar mı?
2) Diyelim 3 seansa uzadı, 2. seans ilk seans kadar acılı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İğne yapmıyolar mı nasıl acıtıyor? Ben de yaptırmıştım ama sadece orayı böyle deliyolarmış gibi hissediyordum acı yoktu.

3-4 gün önce kanal tedavinin ilk aşamasını oldum. Ne yalan söyleyeyim bayağı ağrılı geçti. Bu acıyı tattıktan sonra artık diş fırçasıyla yatarım herhalde 😂
Neyse konuya dönelim ben 1. seansı oldum geçici dolgu yaptılar. Bugün 4. gün yarın yine gideceğim. Fakat eğer ki 1. seansta iyi temizlenmediyse yine temizlik yapılmasından korkuyorum. 2 sorum olacak:
1) Geçici dolgu sadece bir şeyler yerken o da geçici dolgunun altına gelince acıyor. Onun dışında bir ağrı yok. 3 seansa uzar mı?
2) Diyelim 3 seansa uzadı, 2. seans ilk seans kadar acılı olur mu?
Ben ilk gittiğimde iğne yapmışlardı, ikinci sefer iğne yapmadılar ve biraz sancılı geçti diyebilirim. Muhtemelen üçüncü sefere gerek kalmaz. 2. sefer işi biraz uzun sürmüştü. Geçmiş olsun sizlere.

Hocam ben 9 Ekim'de yaptırtmıştım ama doktor aşırı berbat olduğu için anesteziyi yanlış yaptı ve gözümden yaşlar geldi. Doktoruna bağlı tamamen. İyi doktor gelirse hiçbir şey hissetmeden yarım saatte kurtulursun.
2 gün önce yaptırdım hocam. Bitti sonunda. Seans uzamadı ama sizin söylediğiniz gibi: Ben özel bir polikliniğe gitmeme rağmen anesteziyi çok kötü yaptılar ve acayip ağrıdı seansta.

Ben ilk olduğumda ilk seansta biraz acımıştı. Sonra zaten uyuşturuyorlar hiç bir şey hissetmiyorsunuz ağızınıza dolan suyun köpüklerinizi hissediyorsunuz sadece. Uzar mı bilmiyorum doktora göre değişir gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı