YouTube Kanalı haksız kapatıldı ve 2 video kaldırıldı

Kaldırılan son 1 videoda benim sesim yoktu. Berkay akçay'ın (at kafası) sesini kullanmıştım belki bağırdığı için şiddet falan algılanmış olabilir ya da söylendiği gibi telif problemleri.

Başkasının sesine kullandıysan telif yemiş olabilir.

Olabilir. Umarım video attıkça algoritma düzelir. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Çözüldü olarak işaretlerseniz konu kilitlenmiş olur.

Tekrardan merhaba herkese bir kaç ay önce kapatılan kanalım tekrardan bugün aynı sebeple kapandı itiraz gönderdim şimdi ise yanıt bekliyorum. Rezillik gerçekten...

Tekrardan merhaba herkese bir kaç ay önce kapatılan kanalım tekrardan bugün aynı sebeple kapandı itiraz gönderdim şimdi ise yanıt bekliyorum. Rezillik gerçekten...
Merhabalar tekrar aynı sebepten kapanan youtube kanalım "Spam, yanıltıcı içerik ve dolandırıcılık" sebebiyle tekrar açılmayacak. Minecraft videoları yayınlayan bir kanalın ne gibi bir dolandırıcılık içeriğiyle işi olabilir anlamış değilim. Kanalımın açılması için ne yapacağım, ne edeceğim hiçbir fikrim yok kaldım böyle ortada.

Son düzenleme:

Merhabalar tekrar aynı sebepten kapanan youtube kanalım "Spam, yanıltıcı içerik ve dolandırıcılık" sebebiyle tekrar açılmayacak. Minecraft videoları yayınlayan bir kanalın ne gibi bir dolandırıcılık içeriğiyle işi olabilir anlamış değilim. Kanalımın açılması için ne yapacağım, ne edeceğim hiçbir fikrim yok kaldım böyle ortada.
Yeni kanal aç farklı bir niş dene bence uğraşmaya değmeyecektir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı