Kangal vs Kurt

• Konuyu başlatan Bruz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 7.342

Kangal mı sürü lideri kurt mu?

• Kangal

Oy: 11 31,4%
  • Sürü lideri kurt

Oy: 24 68,6%

• Oy verenlerin toplamı
    35
Makaleler
1
Yer
Antalya
Selamlar. Soruda da belirtildiği üzere teke tekte kangal mı alır sürü lideri kurt mu? Değerli yorumlarınızı bekliyoruz.

Not: Birbirlerini zorla dövüştürmek mantığıyla konuyu açmadım. İki hayvan da beni can parçam. Sadece azılı düşmanlar oldukları için konuyu açtım.

kara kurt (2).jpg
kangal-kopegi-10-gunluk-yavrularini-yedi-urperten-aciklama-h1547726480-a49991.jpg

Şimdi şöyle deyim sarıkamışda (Allah rahmet eylesin) şehitlerimiz ölülerini kurtlar yiyordu. Şöyle düşünün bir kurt un boyutu bir eşeğe yaklaşmış öyle diyorlar ha hadi yiyorsa o kangal o kurta dalsın çayır kurtuna benzemez o.

Kurt zaten köpeklerin atası en üst mevkisi.Konuya gelirsek Türkiyedeki kurtlar cılız vitaminsiz olurlar o yüzden her kangal rahatlıkla boğabilir.Ama ona rağmen her köpek kurda yaklaşamaz.Normal boyut bir kanada kurdu 2 kangalı rahat devirebilir.

Kurt zaten köpeklerin atası en üst mevkisi.Konuya gelirsek Türkiyedeki kurtlar cılız vitaminsiz olurlar o yüzden her kangal rahatlıkla boğabilir.Ama ona rağmen her köpek kurda yaklaşamaz.Normal boyut bir kanada kurdu 2 kangalı rahat devirebilir.

'' vitaminsiz '' kelimesini görünce nedense bir gülme isteği geldi usta. :)

Şimdi şöyle deyim sarıkamışda (Allah rahmet eylesin) şehitlerimiz ölülerini kurtlar yiyordu. Şöyle düşünün bir kurt un boyutu bir eşeğe yaklaşmış öyle diyorlar ha hadi yiyorsa o kangal o kurta dalsın çayır kurtuna benzemez o.

Zaten kurtlar tek gezmez 1vs1 atamazlar gerçek kangal Türkiye'deki kurtları alt edebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı