Kankadan hoşlanmak

Kızlar bu ikilemden hoşlanır. Etrafında pervane olan birden fazla erkek olmasından ve ilgilerin üzerinde olmasından keyif alırlar. Adı konulmamıştır ve sevgili olunmamıştır fakat sizden o ilgiyi beklerken aynı zamanda sevgili olmadığı için de bir ilişki içerisindeki sorumlulukları da yerine getirmek zorunda değildir.
Ben bu ikileme gelemiyorum. Geliyor bana dondurma alsana diyor alıyorum birlikte yiyoruz falan sonra bi bakıyorum başka gün başka biriyle aynı şekilde.

Kızlar bu ikilemden hoşlanır. Etrafında pervane olan birden fazla erkek olmasından ve ilgilerin üzerinde olmasından keyif alırlar. Adı konulmamıştır ve sevgili olunmamıştır fakat sizden o ilgiyi beklerken aynı zamanda sevgili olmadığı için de bir ilişki içerisindeki sorumlulukları da yerine getirmek zorunda değildir.

Ben bu ikileme gelemiyorum. Geliyor bana "dondurma alsana" diyor, alıyorum birlikte yiyoruz falan sonra bir bakıyorum başka gün başka biriyle aynı şekilde.

Bu sebeple açılın, alacağınız cevaba göre tavrınız net olsun. Olumsuz cevap alırsanız önünüze bakın, "kanka" olarak devam etmek istese dahi hiç prim vermeye gerek yok. Kanka ilişkisinin sonunda size bir getirisi olmayacak.

Son düzenleme:
Yaş kaç bilmiyorum ama alınma, fiziksel olarak hızlı gelişirler beyin olarak çok geriden gelirler kimileri. Aklını ve önceliklerini bulandırmasın. Kız arkadaşının senden hoşlanıyor mu diye merak mı ediyorsun? O zaman onu deneyecek cümleler kullan. Ya da ona açıl dürüst ol. Ne kaybedeceksin? Ona karşı duyguların, senden değerli mi? Kendine bu soruyu sor.

Bu sebeple açılın, alacağınız cevaba göre tavrınız net olsun. Olumsuz cevap alırsanız önünüze bakın, "kanka" olarak devam etmek istese dahi hiç prim vermeye gerek yok. Kanka ilişkisinin sonunda size bir getirisi olmayacak.
Şöyle bir durum var. Bunun çok yakın arkadaşları benimde arkadaşım. Şimdi red yersem bunlar gelip bana saçma sapan şeyler söylicek.
Yaş kaç bilmiyorum ama alınma, fiziksel olarak hızlı gelişirler beyin olarak çok geriden gelirler kimileri. Aklını ve önceliklerini bulandırmasın. Kız arkadaşının senden hoşlanıyor mu diye merak mı ediyorsun? O zaman onu deneyecek cümleler kullan. Ya da ona açıl dürüst ol. Ne kaybedeceksin? Ona karşı duyguların, senden değerli mi? Kendine bu soruyu sor.
Benden sevgili olarak hoşlanmadığını biliyorum. Ama eğer denerse beni seveceğini düşünüyorum.

Merhabalar, ben 2 yıldır tanıdığım ve şu anda kanka olduğum birinden hoşlanıyorum. Kızla ilk tanıştığımızda bayağı nefret ediyordum, kızı görsem yolumu çeviriyordum. Bu sene biraz hatta bayağı yakınlaştık. Ve son günlerde bu sevgiye dönüşmeye başladı. Hani yakın olduğunuz için öyle hissediyorsun diyebilirsiniz ama bana daha yakın olan kızlara karşı olmuyor böyle bir şey. Sorum şu ki ben bu kıza açılmalı mıyım? Ben seni arkadaş olarak görüyorum falan mı der? Şimdiden teşekkürler.
4 yıl boyunca kankam kardeşim dediğim ilişkilerimi anlattığım kızla 21 ocakta 3. Yılımıza giriyoruz 🙂 hayat kısa toparla cesaretini git açıl. Ama yüzyüze. Mesajlaşarak değil.

Ben sosyal medyadan açılmanı önermem, neyse okuldasınız "Çıkışta bir 5-10 dakika yürüyelim mi?" de zaten orada söylersin tabi bir cafeye de oturabilirsiniz ama kız seni Nuri Alço fanı sanabilir yürümek en iyisi.
Allah mutlu etsin. Ama ben yüz yüze yapamam. Başkasına söyletirim yine yüz yüze yapamam.
O zaman reddedilmeye hazır ol asker!

Hissettiklerini açıkça söyleyemedikten sonra ha kankan olmuş ha sevdiğin ne farkedecek. Uzattıkça kendi kendini kemirip duracaksın. Düzgün bir şekilde konuşmak istediklerini söyle hoş karşılamasa da kalkıp suratına tükürecek değil ya. Ne yapsam ne etsem diye düşünüp dövünmekten iyidir.

2 yıl olmuş, yatar o iş. Bilemiyorum yerinde olsam ben çıkmazdım bekle o senden hoşlanıyorsa açılır yoksa hiç bulaşma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı