Kankadan hoşlanmak

Detaylandırınca biraz da olsa ne olduğunuzu anladım. Anlattığına göre kankan sana tek öyle davranmakla kalmıyor diğer erkeklere de kuyruk sallıyor, eğer gerçekten böyleyse teklif etme, edersen ne olacaklarını iyi biliyorsun. Yok öyle teklif et ilerde pişman olursun gibi cümlelere takılma, insan yapamadığı her şey için pişman oluyor, bu da onlardan biri. Sırf pişman olmamak için şu an daha büyük pişmanlığa girme. Seviyorsan öyle kal, yanına yaklaşan başka erkek olunca acı çekeceksin yapacak bir şey daha da kötü eder olayları, öyle kalsın, en azından kanka olarak yanında zaman geçiriyorsun. En kralı akışına bırakmak, burdan fikir aldın ama anı yaşıyan sen olacaksın, akışta ne iyi hissettirecekse onu yap. Ama kapının ucu açık kaldı sanırsam, kız sana daha samimi davranıyormuş, dediğini doğru mu anladım? Eğer öyle bir şey varsa zaten kız seni bırakıp başkasını seçmez.

Detaylandırınca biraz da olsa ne olduğunuzu anladım. Anlattığına göre kankan sana tek öyle davranmakla kalmıyor diğer erkeklere de kuyruk sallıyor, eğer gerçekten böyleyse teklif etme, edersen ne olacaklarını iyi biliyorsun. Yok öyle teklif et ilerde pişman olursun gibi cümlelere takılma, insan yapamadığı her şey için pişman oluyor, bu da onlardan biri. Sırf pişman olmamak için şu an daha büyük pişmanlığa girme. Seviyorsan öyle kal, yanına yaklaşan başka erkek olunca acı çekeceksin yapacak bir şey daha da kötü eder olayları, öyle kalsın, en azından kanka olarak yanında zaman geçiriyorsun. En kralı akışına bırakmak, burdan fikir aldın ama anı yaşıyan sen olacaksın, akışta ne iyi hissettirecekse onu yap. Ama kapının ucu açık kaldı sanırsam, kız sana daha samimi davranıyormuş, dediğini doğru mu anladım? Eğer öyle bir şey varsa zaten kız seni bırakıp başkasını seçmez.
Bak aramızda böyle sevgili bağının b si yok. Bunu kendim yaptım. Gerek kıza karşı tavırlarım konuşmalarım falan. Ama şans verirse seveceğini düşünüyorum.

@UTKU123161 Kardeşim hani o ince çizgi vardır ya her şeyi birleştiren, işte o ince çizgiyi sen göreceksin ve neyi ne yapacağını sen anlıyacaksın. Biraz zaman tanı kendine, geç olmasın diye çabalıyorsun ama erken vereceğin karar yanlışa sebep olabilir. Baktım cahil falan da değilsin ve neyin ne olacağını biliyorsun, Ama sıkıştırmışsın baya kedini. Pata küte her şey oluruna varmıyor malasef.

Ya kızlar arkadaş olarak yaklaşıp, yakın olup bize bir şeylerini anlatıyorlar, sevgi gösteriyorlar erkekler ise aklı hemen o işlere kayıyor. Ya arkadaşım ne güzel yakın arkadaşın var işte dertleş, birbirinize destek çıkın illa hoşlanmak zorunda mısın ya? Sizin yüzünüzden erkeklerden arkadaş olmaz diye düşünen kızlar türedi şimdi bir de. Olur, bal gibi olur. 12 Yıldır yakın olduğum arkadaşım ayrıca liseden de 4-5 yıldır yakın olduğum arkadaşlarım var. Aklınız bir kere de kaymasın...

@UTKU123161 Kardeşim hani o ince çizgi vardır ya her şeyi birleştiren, işte o ince çizgiyi sen göreceksin ve neyi ne yapacağını sen anlıyacaksın. Biraz zaman tanı kendine, geç olmasın diye çabalıyorsun ama erken vereceğin karar yanlışa sebep olabilir. Baktım cahil falan da değilsin ve neyin ne olacağını biliyorsun, Ama sıkıştırmışsın baya kedini. Pata küte her şey oluruna varmıyor malasef.
Peki ne yapmam gerekiyor? Kıza gidip okuldan sonra birşeyler yapalımmı veya biryere gidelimmi desem olmaz. Başka biri olsa 10 kere söylemiştim ama o olmaz. Nasıl yaklaşabilirim? Sevgimi nasıl belli edebilirim?
Ya kızlar arkadaş olarak yaklaşıp, yakın olup bize bir şeylerini anlatıyorlar, sevgi gösteriyorlar erkekler ise aklı hemen o işlere kayıyor. Ya arkadaşım ne güzel yakın arkadaşın var işte dertleş, birbirinize destek çıkın illa hoşlanmak zorunda mısın ya? Sizin yüzünüzden erkeklerden arkadaş olmaz diye düşünen kızlar türedi şimdi bir de. Olur, bal gibi olur. 12 Yıldır yakın olduğum arkadaşım ayrıca liseden de 4-5 yıldır yakın olduğum arkadaşlarım var. Aklınız bir kere de kaymasın...
Her yakın olduğum kıza aklım kayıyor diye birşey demedim. Sarılıp öptüğüm sinemaya gittiğim kişilere karşı neden böyle olmuyor? Durum farklı sanırım okumadın daha önce yazdıklarımı.

Peki ne yapmam gerekiyor? Kıza gidip okuldan sonra birşeyler yapalımmı veya biryere gidelimmi desem olmaz. Başka biri olsa 10 kere söylemiştim ama o olmaz. Nasıl yaklaşabilirim? Sevgimi nasıl belli edebilirim?
Mantık ve cesaret tutuşmuyor böyle durumlarda, insan en az heyecanlı olan işi yapıyor. Dediğin gibi normal bir kız olsa insan her türlü bir yerlere davet edecek cesareti bulur ama bu ayrı, doğru anı sen kolluyacaksın mecbur. Başarılar..
@xenom0rphe Konu akışını detaylı takip etmen gerekirdi böyle bir şey yazabilmen için.

Her yakın olduğum kıza aklım kayıyor diye birşey demedim. Sarılıp öptüğüm sinemaya gittiğim kişilere karşı neden böyle olmuyor? Durum farklı sanırım okumadın daha önce yazdıklarımı.
Bu zamana kadar ne yaptıysan rutin olarak devam et.
Biraz sert olabilir ancak, sen daha kendi kendine kıza karşı ne hissettiğini söyleyemiyorsun, emin değilsin. Şu anda sen o kızı sevmiyorsun. Amacın sevgiden öte şu anda sahip olmak(elde etmek anlamında birşeyi.).
Hani sokaklarda yürürken küçük çocuklar görürsün ebeveynlerinin yanında anne şunu istiyorum baba şunu istiyorum al al diye ağlarlar. Anne-Baba da dayanamayıp alırlar çocuk ise ona sahip olduktan sonra belki bir gün belki birkaç gün sonra hevesi kaçar. Hah! işte sende ki de o. İstediğine ulaştıktan sonra o kızdan şu anda aldığın hazzı alamayacaksın gibime geliyor. Belki aranızda ki enerjiden belki tavırlardan sadece bir sahiplenme duygusu oluşmuş ve sen bunun üzerine bazı şeyleri kendi kafanda kuruyormuşsun gibime geliyor.

Bazı şeyleri kontrollü bir şekilde oluruna bırakmak gerekiyor. Aranızda ki ilişkiyi cıvıtmadan devam ettirmeni tavsiye ederim. Birşeyler olacaksa zaten kendi kendine kokusu çıkar bu denli iyi, haz aldığın bir arkadaşlığın varsa tek diyeceğim bu.

Friendzone'un en alasını yersin hiç bulaşma başka kızlara göz dik, ben 1,5 aydır hoşlandığım bir kızla konuşuyordum bana bir gün sevgili gibi bir gün kanka gibi davranıyordu ben de bu aralar soğuk davranmaya başladım. Yani açıkçası bunların sağı solu belli olmuyor.

Bu mesaj ile aradan neredeyse 2 sene geçmiş konuyu hortlatacağım fakat şu anki durumumu belirtmek istiyorum. Aramız gayet iyi olmasına rağmen hala bazı şeyler sonuca varamadı. İstemesem de bağlanıyorum çok sevdiğim için. Arada sırada nadiren de olsa beraber dışarı çıkar alkol alırız. Ancak yolum yol değil orası belli oldu sonum ya çok iyi olacak ya çok kötü olacak ortası yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı