Kaos vandal mı? Zamanın ötesi vandal mı?

Haklısın da hangisini alırsan al fark etmez demeye çalışıyorum çünkü bir gün sıkılacak ve yeni bir şey arayacaksın. Onun için seni en geç hangisinin sıkacağına karar verip onu almak daha mantıklı. Kaos iyi hoş ama ben olsam çabuk sıkılırdım ondan. Sesi falan kafa ütüleyici.

Zamanın ötesimi diyorsunuz siz. Kaos çok hoş geliyor. Zaten bende ağırlığından dolayı istiyorum kaos vandalı. Yağmacı Vandal çok hafif geliyor.
Kaosu 1 senedir kullanıyorum bazen güzel geliyor ama sıklıkla çöp geliyor ilk aldığımda mükemmeldi şimdi sanki aimimi bozuyor gibi bir his veriyor ağır geliyor.

Ama yine de zamanın ötesi daha kötü bence.

Piksellere para yatırıyorsunuz ve bunun için tavsiye istiyorsunuz. Gözünüze hangisi güzel geliyorsa onu alın.

Zaten son satın alışım hocam. Dahada Valorant'a para yatırmayı düşünmüyorum. CS:GO'ya yatırıp katlarım hem de oyunda oynarım diye düşünüyorum.

Pişman olursun diye bir şey yok yemek değil bu, kaos daha tok bir sese sahip diğeri ise daha yumuşak soft bir sese sahip, hangisi hoşuna gidiyorsa onu al skin bu zaten 3 ay sonra sıkılıp kara vandal takacaksın.

Pişman olursun diye bir şey yok yemek değil bu, kaos daha tok bir sese sahip diğeri ise daha yumuşak soft bir sese sahip, hangisi hoşuna gidiyorsa onu al skin bu zaten 3 ay sonra sıkılıp kara vandal takacaksın.
Pişman oluyorsun gayet de güzel oluyorsun. Ayrıca yemek yiyince pişman mı oluyorsunuz hocam siz ben ona takıldım? :D

Pişman oluyorsun gayet de güzel oluyorsun. Ayrıca yemek yiyince pişman mı oluyorsunuz hocam siz ben ona takıldım? :D

Bilmiyorum aklıma yemek geldi niyeyse, ben pişman olmuyorum açıkçası skin konusunda, herkesin ağlayıp zırladığı Ejder Vandal aldığım ilk skindi hala büyük bir zevkle kullanıyorum, kaos da aynı şekil kullanması çok keyifli.

Zaten son satın alışım hocam. Daha da Valorant'a para yatırmayı düşünmüyorum. CS:GO'ya yatırıp katlarım hem de oyunda oynarım diye düşünüyorum.
Kesinlikle. Valorant'ta sadece piksellere para öderken CS'de aldığın skinin bir değeri oluyor. Sıkıldığında geri satabiliyorsun, takas edebiliyorsun.

Kesinlikle. Valorant'ta sadece piksellere para öderken CS'de aldığın skinin bir değeri oluyor. Sıkıldığında geri satabiliryorsun, takas edebiliyorsun.

Evet hocam kesinlikle katılıyorum. Param hem değer kaybetmiyor hem de sıkıldığım an satabiliyorum. Valorant ve CS:GO oynadığım için ikisinde de güzel desenler almaya çalışıyorum.

Evet hocam kesinlikle katılıyorum. Param hem değer kaybetmiyor hem de sıkıldığım an satabiliyorum. Valorant ve CS:GO oynadığım için ikisinde de güzel desenler almaya çalışıyorum.
CS'nin en güzel yanlarından biri de bu bence. Valorant sana istediğin skini istediğin zaman alma şansı bile sunmuyor. Arkadaş param var ben alacam ben aylarca niye bu skinin mağazaya gelmesini bekliyorum, ne saçma sistem? :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı