Kapalı devre için sıvı

EnisYalcin

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Sosyolog
Herkese selamlar.

Bir arkadaşımdan edinmiş olduğum ve soğutmadığı için aldığım kapalı devre Corsair H45 soğutma kitini açtım tüm parçaları temizledim. Motorda herhangi bir problem yok. Çalışıyor ve pompalamaya devam ediyor. Muhtemeldir ki içindeki sıvının azaldığını düşünüyorum lakin böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyorlar forumda. Sizlerden öğrenmek istediğim nokta bunun ne olduğu değildir. Lütfen bunu tartışmayalım.

Ben bu kapalı devre soğutma sistemindeki soğutma sıvısını nereden edinebilirim? Onu öğrenmek istiyorum. İtopya'da falan var fakat 4 şişe gibi şeyler gözüküyor. Pek emin olamadım. İşi bilen kişiler bu anlamda yardımcı olabilirler mi lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nejdat Usta bunun videosunu yapmıştı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O çeşme suyu koymuştu sanırım ama özel suları oluyor.
Suyun dolumu için de bu videoyu atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@HABAR Çeşme suyu koyulmaz hocam, o sıvı hem elektriği iletmiyor hem de korozyon önleyici filan var içinde, metal kısım pas tutar yoksa. Eski sıvıyı süzüp tekrardan kullanıyor eksik kalan sıvı yerine de saf su kullanıyor üstte yazdığım gibi.

Elimde ki sıvıyı döktüğüm için hazır bir sıvı arıyorum dostlar. Bu görseldeki işimi görür mü ya da tavsiye ettiğiniz soğutma sıvısı var mı?
Bu linkteki ürünü alsam direkt sistemin içine ilave edip kullanabilir miyim?

@Recep Baltaş @Ali Güngör üstadlar sizde yorum yapabilirseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• srf-coolmax-bilgisayar-sogutma-sivisi-1l-5c2e.jpg
    srf-coolmax-bilgisayar-sogutma-sivisi-1l-5c2e.jpg
    74,7 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı