[Kapalı] Windows 10 Home/Pro x64 21H2 | NTLite ISO

• Konuyu başlatan AJFA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 239
  • Görüntüleme 28.219
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
R5 3600, 16 GB RAM ve GTX 1660 Ti ile kullanıyorum. 21H1 zaten kendi başına performans iyileştirmeleri ile geliyor fakat NTLite düzenleyince daha da iyi duruma geldi. Özellikle input Lag'de ciddi bir düşüş var ki bu çok iyi bir şey.

Steam versiyonu çalışır, çünkü bildiğim kadarıyla Microsoft Store ve Xbox uygulaması ile bir bağlantısı yok. Ama Microsoft versiyonu çalışmaz çünkü ISO'larda Microsoft Store, Microsoft hesabı ve Game Pass desteği bulunmuyor.

Hocam Microsoft Store'dan hiçbir şey indiremiyorum bunun çözümü yok mu?

--> 8. ISO'da başlat menüsü bulunmamakta. Başlat menüsü için alternatif olarak Open-Shell başlat menüsünü kullanabilirsiniz.
Aramadan kastınız başlat menüsü ise bu şekilde çözülebilir. Depolama alanınızdaki dosyası gezgin üzerinden aratmak istiyorsanız ''Everything'' gibi 3. parti bir yazılıma ihtiyacınız var.

Aramadan kastınız başlat menüsü ise bu şekilde çözülebilir. Depolama alanınızdaki dosyası gezgin üzerinden aratmak istiyorsanız "everything" gibi 3. parti bir yazılıma ihtiyacınız var.

Hocam mesela bir program indirdim. Üstte arama çubuğuna basıp oraya yazıp açtım. Ben ona basınca arama çubugu açılmıyor ve indirdiğim şeyin kısayolu yok.

Hocam mesela bir program indirdim. Üstte arama çubuğuna basıp oraya yazıp açtım. Ben ona basınca arama çubugu açılmıyor ve indirdiğim şeyin kısayolu yok.
İndirdiğiniz şeyin konumunu kendiniz bulacaksınız. İndirirken soruyordur veya tarayıcı varsayılan olarak ''İndirilenler'' klasörüne indirir. Everything yazılımı ile indirdiğiniz setup dosyasının ismini kullanarak aratabilirsiniz.

Hocam öncelikle elinize sağlık. Ben de yayınladığınız ISO'lardan birini denemek isterim fakat Ghost spectre denen arkadaşın hazırladığı ISO ile güvenilirliği bakımından farkı var mıdır? Denemek istediğim sistemin özellikleri: Intel N2830, 2 GB RAM, HD Graphics ( EBA ve Zoom'a giriş yapmak için kullanılıyor )

Hocam ben bu ISO ile format atsam sonra tam çıktığında tekrar format gerekir mi?
Tam çıktığında format atmanıza gerek yok zaten. Bu ISO üzerinden Windows Update yapmanız yeterli. Insider olduğuna bakmayın, son kullanıcı sürümü bu. Sadece bu şekilde indiriliyor.

Tam çıktığında format atmanıza gerek yok zaten. Bu ISO üzerinden Windows Update yapmanız yeterli. Insider olduğuna bakmayın, son kullanıcı sürümü bu. Sadece bu şekilde indiriliyor.

Tamamdır teşekkürler.
@AJFA Microsoft Edge'de oturum açma ihtimalim var mı?
Google'a da yedeklemiştim oraya senkronize edip Edge'e aktararak çözdüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı