souraloser
Centipat
Telefonum Samsung Galaxy A21s dün akşam gezerken şarjım bitti ve telefon kapandı. Cebime koymuştum ama kaybettim galiba ve eve gidince fark ettik gezdiğimiz her yere tekrar baktık, büfelere falan her yere sorduk kimsenin haberi yok. Telefon açıkken konum ve mobil veri açıktı SIM kartı da takılıydı tek sorun şarjı yok. Karakola gittik telefonun IMEI ve faturası gerek dediler IMEI'sini biliyorum ama faturası memleketimde kaldı ve nerede olduğunu bilmiyorum. Sadece IMEI ile karakola tekrar gitsem bulunur mu? Google cihazımı Bul'dan baktım en son telefonun kapandığı yeri gösteriyor o mağazayı da aradık görevliler bayağı bakmış ama bulamamış. Samsung'dan telefonu kilitledim acil durum moduna aldım açıldığı an ekrana mesaj gidecek ayrıca e-Devlet'e de kayıp başvurusunda bulundum. Lütfen o gitmiştir, bulamazsın vs demeyin içinde çok önemli şeyler var. Başka ne yapabilirim polise tekrar gitsek bir sonuç çıkar mı? Pazar günü tekrar memlekete gidiyorum 1 hafta içinde bulunması lazım daha önce böyle bir şey yaşayan var mı?
Son düzenleyen: Moderatör: