Kapanma ekranında kalan bilgisayarı güç düğmesinden kapatmak arıza yaratır mı?

kusankaktus12

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 7500F - RTX 4060 Tİ - XPG 16GB - A620m h
Merhaba benim PC 12 sn gibi kısa sürede açılıyor ancak geçen başlat menüsünden kapatma tuşuna bastım kapatılıyor yazan mavi ekranda kaldı. Yuvarlak şey dönüyor ama öyle kaldı ben de güç düğmesinden zorla kapatmak zorunda kaldım, bir şey olur mu?

Genelde otomatik güncelleştirmelerde kapatırken önce güncelleştirmeyi yapıp sonra kapanabiliyor. Ayrıca sonuçta Windows yani bir yazılım ve kusursuz değil. Nadiren de olsa benzer şeyler benim de başıma gleiyor ve zorla kapatmak durumunda kalabiliyorum. Çok büyük bir problem anlamına gelmez ama nadiren Windows başlangıç dosyaları falan bozulabiliyor ve Windows çökebiliyor. Bilgisayar başlatıldığında arka planda çalışan uygulamalardan gereksiz olanları kapat dilersen. Bazen arka plan uygulamaları da kapanmaya mani olabiliyor, çünkü arka planda takılmış veya bug'a girmiş olabiliyorlar.

Olur. Dakikalarca kapanmadıysa bir sorun vardır teknik servise göndermelisin.
Sadece bilgisayarın arada bir bu şekilde kapanmaması teknik servislik bir durum değil. Mavi ekran vermesi veya benzeri konularda evet eğer bilgisayardan çok anlayan birisi değilseniz teknik servis veya tamirciye götürmenizde fayda var. Windows arada bir arka planda çalışan bir uygulamanın hatasından dolayı onu kapatamadığında böyle takılı kalabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı