Kapanmasına rağmen 2 gün açık gösteren laptop

Fast Boot açık ise yeniden başlatana kadar çalışma süresi sıfırlanmıyor, 5 saat önce bilgisayarı 1 kere yeniden başlattım. Sonra kapattım ama gitmemiş.
 
Nasıl kapatabilirim?
Denetim masasından bilgisayarınızın Güç Seçenekleri ayarına girin. "Güç düğmesinin yapacaklarını seçin" ayarına girdiğinizde alt kısmında "Hızlı başlatmayı aç" ayarını görürsünüz. Bu sizde açık durumdaysa kapalı hale getirin. Bu ayarı değiştiremiyorsanız öncelikle yukarıda bulunan "Şu an kullanılmayan ayarları değiştir" ibaresine basmanız gerekiyor.
 
Nasıl kapatabilirim?
Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Sistem Ayarları konumuna gidin. Üstte şu anda kullanılamayan ayarları değiştire basın. Sonra aşağıda hızlı başlatmayı aç seçeneğindeki tiki kaldırıp değişiklikleri kaydet deyin. Yeniden başlatma falan isteyebilir.
 
Denetim Masası'ndan bilgisayarınızın güç seçenekleri ayarına girin. "güç düğmesinin yapacaklarını seçin" ayarına girdiğinizde alt kısmında "hızlı başlatmayı aç" ayarını görürsünüz. Bu sizde açık durumdaysa kapalı hale getirin. Bu ayarı değiştiremiyorsanız öncelikle yukarıda bulunan "şu an kullanılmayan ayarları değiştir" ibaresine basmanız gerekiyor.

Sağ ol :D
 

Geri
Yukarı