Açmaktan bahsetmiyorum, direk kapsülü pazarda satmaktan bahsediyorum.Ben aldım açtım, sonra da battım. Yatırım yapmak da mantıklı değil bence.
Devamında yatırım ile ilgili fikrimi belirtmişim zaten.Açmaktan bahsetmiyorum, direk kapsülü pazarda satmaktan bahsediyorum.
Ne kadar kapsül almalıyım 1 yılıma değmesi için?Mantıklı.
Düzeltme : 3-4 Ay değil ortalama 7-8 ay sonra (Stockholm turnuvası bittikten sonra) Stockholm 2021 kapsülleri artarken bu kapsüller de artacaktır. O yüzden 1 yıl gibi bir sürede mantıklı.
Ne kadar çok kazanmak istiyorsanız o kadar fazla. Ben 20 tane alıp açtım içinden 2 holo 1 gold çıktı ödediğimiz 4 katını aldım, şimdi ortalama 50 tane falan stoklamayı düşünüyorum.Ne kadar kapsül almalıyım 1 yılıma değmesi için?
Mesela 50 TL'lik AWP skinim var. Onu satıp kapsül stoklamama değer mi?Ne kadar çok kazanmak istiyorsanız o kadar fazla. Ben 20 tane alıp açtım içinden 2 holo 1 gold çıktı ödediğimiz 4 katını aldım, şimdi ortalama 50 tane falan stoklamayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.