Kara cumada Cyberpunk 2077 indirime girer mi?

Kara cuma indirimlerinde Epic Games veya Steam'de Cyberpunk 2077 ön sipariş fiyatı indirime girer mi? Şu anki fiyatı(249TL) zaten yurt dışı fiyatına göre indirimli ama kara cuma da yılda bir kez geliyor sonuçta. Ben ilk defa ön siparişten oyun alacağım, o yüzden daha önce ön sipariş fiyatlarının böyle dönemlerde indirime girip girmediğini bilmiyorum.

Çıkmayan oyunun indirimi mi, olur? Bazı ikinci ellerde Steam parayı nakite çevirmek için gift yolluyorlar. Onlarda 180-210 civarı satıyorlar oyunu. Bilseydim oradan ön siparişi verirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kara cuma indirimlerinde Epic Games veya Steam'de Cyberpunk 2077 ön sipariş fiyatı indirime girer mi? Şu anki fiyatı(249TL) zaten yurt dışı fiyatına göre indirimli ama kara cuma da yılda bir kez geliyor sonuçta. Ben ilk defa ön siparişten oyun alacağım, o yüzden daha önce ön sipariş fiyatlarının böyle dönemlerde indirime girip girmediğini bilmiyorum.

Hemen oynamak istemiyorsan 6-7 yıl bekle. Epic bedavaya verir belki. :D.

Ön siparişte oyunlar indirime girer. Özellikle çok uzun süre kaldıysa. Ama Cyberpunk için bunu söylemek çok zor. Çünkü çok hypela dolmuş bir oyun bu yüzden satışlardan memnunlardır. İndirim getireceklerini sanmıyorum. Belki 4-5 ay sonra.

Yakın zamanda Ghostrunner isimli bir oyunu ön siparişte indirime girdiğini gördüm. Hatta indirimli çıkış yaptı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı