Kara Liste sistemi değişmeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevmediğimiz kişilere yumruk atabileceğimiz bir sistem gelmeli bence. Bir tür ifade gibi '' 👊 '' ifadenin ismide ''Yumrih At'' olabilir. Bu ifade sınırsız kere kullanılabilir olmalı. Böylelikle fiziksel olmayan ama bizi rahatlatan bir sistem gelebilir.

Fikirlerinden rahatsız olduğunuz birisi varsa görmezden geliverin yahu, gerçekten saçmalıyorsa rapor atarsınız incelenir. Ben yine de kara listeyi kullanmıyorum, saçmaladıklarını görüp "haha" atmak bence daha mantıklı :) Önceki mesajlarda da denildiği gibi forum mantığının bir anlamı kalmaz. Mesela çözüm içerikli bir mesaja bakma ihtiyacı hissedildiğinde, çözümü yazan kişinin sorun yaşayan kişiyi engellemesi gibi durumlar yaşanabilir.

Bu ifade sınırsız kere kullanılabilir olmalı.

Sabah akşam 20 CPS makro basacağım üyeler var, iyi fikirmiş.

Görmezden gelme mevzusu değil. Şimdi engellediğiniz bir üye gelip her mesajınıza "haha" gibi bir ifade bırakıyor ise elinizde bir şey gelmiyor. Sizi delirtebiliyor.

15 yaşında diye insanlarla dalga geçiyorsunuz ama kafayı taktığınız şey çok daha küçük yaş kitlesinin takması gereken konu. Forumdayız yahu, dürtmüyor ki kimse seni.
Kafayı yiyecek kadar rahatsız oluyorsan, demek ki forum sana göre değil, sadece kendi fikirlerini uygulayabileceğin insanlardan oluşan bir grup kur, konuş dur orada.

@acv Okuduğunu anlayamayan insanların benim konularımda işi yok. Burası bir forumsa önce yazılanı anlayabilmeli ve ona göre cevap verebilmeli. Bu durum olmadığı için zaten engelleyip geçiyorum, bu kanser pokemonları görmek istemiyorum, bu kadar basit.

Listeye aldığım kişiler arasında, adam hata almış yapılması gereken işlemi söylüyorum hala başka şeyler deneyip onları yorum olarak dönüyor, bakıyorum dinlemiyorsa al geç, bu adam laftan anlamıyor diğer konuda da bu adam ile zaman kaybetmeyeyim.

15 yaşında diye insanlarla dalga geçiyorsunuz ama kafayı taktığınız şey çok daha küçük yaş kitlesinin takması gereken konu. Forumdayız yahu, dürtmüyor ki kimse seni.
Kafayı yiyecek kadar rahatsız oluyorsan, demek ki forum sana göre değil, sadece kendi fikirlerini uygulayabileceğin insanlardan oluşan bir grup kur, konuş dur orada.

Bakın siz kendinizi örnek verdiniz. Üye bir konuda tartışıyor siz ne yazıyorsunuz? Şimdi üyeyi ya da böyle düşünenleri dürtüyorsunuz. "Grup kur, konuş dur orada" yazısı tamamen bir dürtmedir.

15 yaşında kişiler ile kimse dalga geçmiyor. Forumdayız ama forumun ya da iletişim ne olduğunu bilmeyen gençlere belki bir şeyler katarız diye burada duruyoruz. Ben duruyorum belkide. Ama gerekli saygıyı görmeyip açıkçası benim zamanımı çalacak üyeler ile uğraşmak istemiyorum.

40 yaşına gelmiş eski bir eğitimen olarak kızdığım konu şımarık ve kendini bir şey sana genç nesildir. Doğru bir şekilde benim bilmediğimi anlatır, bende dinlerim. Ama %90'ı böyle değil.

Herkes, istediği kişiyi, istediği şekilde engelleyebilirse forumun pek bir anlamı kalmıyor bana göre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı