Kara Listenizde Kaç Kişi Var?

Kara listeyi sanırım hiçbir zaman kullanmayacağım. Karşımdaki kişi kim olursa olsun, ne derse desin, nasıl düşünürse düşünsün onu susturmam. Kendimi aciz hissederim.

Konuşup tartışacak insanlar vardır, birde bu durumun tam aksine zaman kaybı yaşatan insanlar. Açıkçası zaman kaybı yaşatacak bu insanlar ile tartışıp niye zamanımı harcıyayım?

Engellediğim kişiler genellikle tartışır iken mantıklı olmayanlardır. Ya da hiçbir argüman sunmadan beni ve benim gibi düşünenleri suçlamaya kalkanlardır.

Neyse uzatmayayım, listede 50+ kadar bir üye sayısı var.

Bu bir acizlik değildir. Örnek vermek gerekirse başka bir forumda spor bölümünde belki 300 kişi civari engelli üye var. Nedenine gelince onların yazılarını, kendi takımının bölümünde görmek istememem. Ben nasıl başka takımın bölümüne gidip takımları yenildiklerinde bir yorumda bulunmuyor isem aynı şeyi onlardan da bekliyorum. Ama malesef bu gerçekleşmiyor. Bu yüzden engelliyorum ve geçiyorum. Doğru düzgün yorum yazanlar engelli değil. Farklı takımı tutsa da ya da farklı görüşte olsa bile.

Özetle ile kendimi niye yorayım bu kişiler için? Amaçlarının ve fikirlerinin ne olduğu belli. Ayrıca sinirli stresli bir zamanıma gelip bu yazılarını okuduğumda farklı bir tepki verebilirim öyle değil mi?

Bu yüzden en güzeli;

giphy.gif

Technopat Haberler

Geri
Yukarı