A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 23 Temmuz 2020 #31 Hoşunuza gitmeyen, sinirlerinize dokunan her şeyi kara mizah sıfatından çıkaralım o halde, oh ne güzel
Hoşunuza gitmeyen, sinirlerinize dokunan her şeyi kara mizah sıfatından çıkaralım o halde, oh ne güzel
Rosseckx Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2015 Mesajlar 2.266 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Sovngarde 23 Temmuz 2020 #32 Webcam kullanan insan dedi: Dostum bende onlara laf ediyorum ya zaten Genişletmek için tıkla... Konu başlığını okuduğumda "Kara Mizah" denen iğrenç şey yazısını görüyorum. Dediğimi anladığından emin miyiz? Kara mizah olduğunu düşünürsen sana iğrenç gelir. Fakat aslında yapılan şeyin kara mizah olmadığı bilincinde olman gerek.
Webcam kullanan insan dedi: Dostum bende onlara laf ediyorum ya zaten Genişletmek için tıkla... Konu başlığını okuduğumda "Kara Mizah" denen iğrenç şey yazısını görüyorum. Dediğimi anladığından emin miyiz? Kara mizah olduğunu düşünürsen sana iğrenç gelir. Fakat aslında yapılan şeyin kara mizah olmadığı bilincinde olman gerek.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.704 Makaleler 7 Çözümler 93 23 Temmuz 2020 #33 zKEBAB dedi: Konu ikiye ayrılıyor; 1.) Dinİ ve Milli Değerler İle. 2.) Gerçek Kara Mizah. Gerçek mizah yapanlar komik oluyor ama milli ve dini konular hakkında yapılması yanlıştır. Yapanların 2 IQ'lu olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende. Ve çoğunluğu 13-15 yaş arası "ergen" kitle. Sen gittin Atatürk'e, Dini değerlere küfür ettin. Ne geçti eline? acv dedi: Hoşunuza gitmeyen, sinirlerinize dokunan her şeyi kara mizah sıfatından çıkaralım o halde, oh ne güzel Genişletmek için tıkla... Ben gülerim mizahlara dostum, sadece dini, milli değerlere küfür edenlere söylüyorum.
zKEBAB dedi: Konu ikiye ayrılıyor; 1.) Dinİ ve Milli Değerler İle. 2.) Gerçek Kara Mizah. Gerçek mizah yapanlar komik oluyor ama milli ve dini konular hakkında yapılması yanlıştır. Yapanların 2 IQ'lu olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende. Ve çoğunluğu 13-15 yaş arası "ergen" kitle. Sen gittin Atatürk'e, Dini değerlere küfür ettin. Ne geçti eline? acv dedi: Hoşunuza gitmeyen, sinirlerinize dokunan her şeyi kara mizah sıfatından çıkaralım o halde, oh ne güzel Genişletmek için tıkla... Ben gülerim mizahlara dostum, sadece dini, milli değerlere küfür edenlere söylüyorum.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 23 Temmuz 2020 #34 zKEBAB dedi: Konu ikiye ayrılıyor; 1.) Dinİ ve Milli Değerler İle. 2.) Gerçek Kara Mizah. Gerçek mizah yapanlar komik oluyor ama milli ve dini konular hakkında yapılması yanlıştır. Yapanların 2 IQ'lu olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçek kara mizah nedir? Tanımını yapar mısınız bana? Kara mizahın içerisine dini ve milli değerler de girer, hatta ana odaklarından birisi budur.
zKEBAB dedi: Konu ikiye ayrılıyor; 1.) Dinİ ve Milli Değerler İle. 2.) Gerçek Kara Mizah. Gerçek mizah yapanlar komik oluyor ama milli ve dini konular hakkında yapılması yanlıştır. Yapanların 2 IQ'lu olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gerçek kara mizah nedir? Tanımını yapar mısınız bana? Kara mizahın içerisine dini ve milli değerler de girer, hatta ana odaklarından birisi budur.
can0022 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.100 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Plüton 23 Temmuz 2020 #35 zKEBAB dedi: Konu ikiye ayrılıyor; 1.) Dinİ ve Milli Değerler İle. 2.) Gerçek Kara Mizah. Gerçek mizah yapanlar komik oluyor ama milli ve dini konular hakkında yapılması yanlıştır. Yapanların 2 IQ'lu olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kara mizah değerler üzerinden yapılır. Gerçek kara mizah örneği atar mısınız?
zKEBAB dedi: Konu ikiye ayrılıyor; 1.) Dinİ ve Milli Değerler İle. 2.) Gerçek Kara Mizah. Gerçek mizah yapanlar komik oluyor ama milli ve dini konular hakkında yapılması yanlıştır. Yapanların 2 IQ'lu olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kara mizah değerler üzerinden yapılır. Gerçek kara mizah örneği atar mısınız?
Dyzex Kilopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 288 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Temmuz 2020 #36 Bende bazı konuları sevmiyorum kara mizahtaki ve gülmeyip geçiyorum çünkü buna ben gülmesem bile başka gülen insanlar var.
Bende bazı konuları sevmiyorum kara mizahtaki ve gülmeyip geçiyorum çünkü buna ben gülmesem bile başka gülen insanlar var.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.704 Makaleler 7 Çözümler 93 23 Temmuz 2020 #37 Dyzex dedi: Bende bazı konuları sevmiyorum kara mizahtaki ve gülmeyip geçiyorum çünkü buna ben gülmesem bile başka gülen insanlar var. Genişletmek için tıkla... Haklısınız Arkadaşlar bence konuyu bitirelim sonu iyi olmayacak gibi
Dyzex dedi: Bende bazı konuları sevmiyorum kara mizahtaki ve gülmeyip geçiyorum çünkü buna ben gülmesem bile başka gülen insanlar var. Genişletmek için tıkla... Haklısınız Arkadaşlar bence konuyu bitirelim sonu iyi olmayacak gibi
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.190 Makaleler 2 Çözümler 16 23 Temmuz 2020 #38 nih dedi: Gerçek kara mizah nedir? Tanımını yapar mısınız bana? Kara mizahın içerisine dini ve milli değerler de girer, hatta ana odaklarından birisi budur. Genişletmek için tıkla... can0022 dedi: Kara mizah değerler üzerinden yapılır. Gerçek kara mizah örneği atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ne yapayım şimdi akşam akşam size kara mizah mı bulayım?
nih dedi: Gerçek kara mizah nedir? Tanımını yapar mısınız bana? Kara mizahın içerisine dini ve milli değerler de girer, hatta ana odaklarından birisi budur. Genişletmek için tıkla... can0022 dedi: Kara mizah değerler üzerinden yapılır. Gerçek kara mizah örneği atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Ne yapayım şimdi akşam akşam size kara mizah mı bulayım?
can0022 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 1.100 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Plüton 23 Temmuz 2020 #39 zKEBAB dedi: Ne yapayım şimdi akşam akşam size kara mizah mı bulayım? Genişletmek için tıkla... Kara mizah bulmanıza gerek yok. Gerçek kara mizahı açıklasanız yeter.
zKEBAB dedi: Ne yapayım şimdi akşam akşam size kara mizah mı bulayım? Genişletmek için tıkla... Kara mizah bulmanıza gerek yok. Gerçek kara mizahı açıklasanız yeter.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 23 Temmuz 2020 #40 Webcam kullanan insan dedi: Ben gülerim mizahlara dostum, sadece dini, milli değerlere küfür edenlere söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum, kara mizah küfür değildir. Gördüğün şeyde bir güldürü öğesi varsa mizahtır. Mizah küfür içeremez diye bir kaide yok.
Webcam kullanan insan dedi: Ben gülerim mizahlara dostum, sadece dini, milli değerlere küfür edenlere söylüyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum, kara mizah küfür değildir. Gördüğün şeyde bir güldürü öğesi varsa mizahtır. Mizah küfür içeremez diye bir kaide yok.