- Makaleler
- 1
Hoşunuza gitmeyen, sinirlerinize dokunan her şeyi kara mizah sıfatından çıkaralım o halde, oh ne güzel 
Konu başlığını okuduğumda "Kara Mizah" denen iğrenç şey yazısını görüyorum. Dediğimi anladığından emin miyiz? Kara mizah olduğunu düşünürsen sana iğrenç gelir. Fakat aslında yapılan şeyin kara mizah olmadığı bilincinde olman gerek.Dostum bende onlara laf ediyorum ya zaten![]()
Bende. Ve çoğunluğu 13-15 yaş arası "ergen" kitle. Sen gittin Atatürk'e, Dini değerlere küfür ettin. Ne geçti eline?Konu ikiye ayrılıyor;
1.) Dinİ ve Milli Değerler İle.
2.) Gerçek Kara Mizah.
Gerçek mizah yapanlar komik oluyor ama milli ve dini konular hakkında yapılması yanlıştır. Yapanların 2 IQ'lu olduğunu düşünüyorum.
Ben gülerim mizahlara dostum, sadece dini, milli değerlere küfür edenlere söylüyorum.Hoşunuza gitmeyen, sinirlerinize dokunan her şeyi kara mizah sıfatından çıkaralım o halde, oh ne güzel![]()
Gerçek kara mizah nedir? Tanımını yapar mısınız bana? Kara mizahın içerisine dini ve milli değerler de girer, hatta ana odaklarından birisi budur.Konu ikiye ayrılıyor;
2.) Gerçek Kara Mizah.
Gerçek mizah yapanlar komik oluyor ama milli ve dini konular hakkında yapılması yanlıştır. Yapanların 2 IQ'lu olduğunu düşünüyorum.
Kara mizah değerler üzerinden yapılır. Gerçek kara mizah örneği atar mısınız?Konu ikiye ayrılıyor;
2.) Gerçek Kara Mizah.
HaklısınızBende bazı konuları sevmiyorum kara mizahtaki ve gülmeyip geçiyorum çünkü buna ben gülmesem bile başka gülen insanlar var.
Gerçek kara mizah nedir? Tanımını yapar mısınız bana? Kara mizahın içerisine dini ve milli değerler de girer, hatta ana odaklarından birisi budur.
Kara mizah değerler üzerinden yapılır. Gerçek kara mizah örneği atar mısınız?
Kara mizah bulmanıza gerek yok. Gerçek kara mizahı açıklasanız yeter.Ne yapayım şimdi akşam akşam size kara mizah mı bulayım?
Dostum, kara mizah küfür değildir. Gördüğün şeyde bir güldürü öğesi varsa mizahtır. Mizah küfür içeremez diye bir kaide yok.Ben gülerim mizahlara dostum, sadece dini, milli değerlere küfür edenlere söylüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.