Karafatma para eder mi?

Hocam kusura bakmayın ama bunlar ölmeyi hak ediyor ya, bir çiftleşmede 40 tane ürüyorlar soyunu kesmesek onlar bizim soyumuzu kesecek. Öldürmezseniz maymunlar cehennemi gibi olur vallahi :).

Bunu duyunca korktum kafasını sopayla ezdim açıkcası çok dayanıklı bir hayvamış üstündeki zırh gibi sopayla vurunca tak tak ses çıkartıyordu. Karafatma adam mıdır adamdır kendi halinde dolaşan bir böcük. Değersiz olması üzdü ama neyse konu kapanmıştır.

Dosya Ekleri

• IMG-20210525-WA0013.jpg
    IMG-20210525-WA0013.jpg
    264,3 KB · Görüntüleme: 136
Bunu duyunca korktum kafasını sopayla ezdim açıkcası çok dayanıklı bir hayvamış üstündeki zırh gibi sopayla vurunca tak tak ses çıkartıyordu. Karafatma adam mıdır adamdır kendi halinde dolaşan bir böcük. Değersiz olması üzdü ama neyse konu kapanmıştır.
Hocam kendisi zırhlı bir böcek türüdür ve oksijen depolayabilir. Yani siz onu "öldürdüm" sandıysanız yanılıyorsunuz o yine yaşıyordur. Büyük ihtimalle ölür. Bu arada resme bakamadım ölü böceklere bakamıyorum :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı