Karantinada ne yapıyorsunuz?

fgunduz090

Kilopat
Yer
Mersin, Mezitli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci (yersen)
Hepimiz topluca sıkıldık. Ben sıkıntıdan 7/24 Ankaralı Namık dinlemeye başladım. Evde İstanbul hovardası diye mırıldanarak gezmeye başladım. Siz ne yapıyorsunuz? Bu arada sıkılmamak için birbirimize yapılacak şeyler önersek güzel olur çünkü ülkece sıfırı tükettik.

"Çikita Muz" şarkısını dinlerken Windows 10 2004 dosyasını indirirken bu linke Karantinada ne yapıyorsunuz? - Technopat Sosyal bakarken dans ederken salondan gelen sesleri dinlerken monitöre bakarken kasanın seslerini duyarken aynada kendi yansımamı görürken klavye tuşlarına basarken karadeliğin içine atlarsam ne olur onu düşünürken sonra aklımdan neden dışarı çıkmıyorum fikri geldi sonra COVİD-19 virüsü aklıma geldi ve daha ne kadar uzatabilirim diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Elimde telefon, saatlerdir evdeyim. Bilgisayar diziyorum ama eksik olduğu icin RAM'la ekran kartini alamadim. Kara kara düşünüyorum bu parayi nereden bulacağım diye. 15 gundur catladim tavana bakıyorum sadece şu an Ryzen 3600 sıparis geçtim 16-52 kargoya verdiler yine uzandim. Tavana bakıyorum film kalmadi izleyecek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı