Karate mi Kickboks mu?

Kzylx1

Hectopat
Daha fazla  
Belediyenin spor salonunda ya karateye gideceğim ya da kickboks. Kilolu olduğum için mekik şınav zor çekiyorum. Hangisi bana uygundur acaba? Deneyimi olan kişiler yardımcı olabilirler mi? Teşekkürler.

Kilo konusunda da yardımcı olmasını beklediğin bir spor dalı istiyorsan, bu ikisinin arasından karateyi seçmeni öneririm.

Hocam araştırdığıma göre kickboks kilo vermek için daha uygunmuş. Neden karate?
Hiç kick box tecrübem olmadı onu bilmiyorum ama Karate konusunda biraz tecrübem var. Aslında bu sporları ne için istediğine göre de değişir verilecek cevap. Ondan da bahsedebilirsin

Belediyenin spor salonunda ya karateye gideceğim ya da kickboks. Kilolu olduğum için mekik şınav zor çekiyorum. Hangisi bana uygundur acaba? Deneyimi olan kişiler yardımcı olabilirler mi? Teşekkürler.
Kick boks daha iyi.
Hem kilonu verirsin hem kareteye göre sokakta falan sıkıştırırlarsa iş görür.

Kickboksa başla ve üç ay sonra verdiğin kiloyu buraya yaz, etkisinin fazla olacağına garanti veririm. Kickboksta vücudunun her yerini çalıştırıyorsun, her kasın çalışacak hiç dert etme. Ringte çalışırken emin ol sınırların zorlanacak ve nabzın tavan yapacak, bunu bilerek yazıl. Bir yandan kilo vereceksin, bir yandan kasların gelişecek. Benim görüşümce kickboks, taekwando ve karateden daha etkili bir spor.

Kickboksa başla ve üç ay sonra verdiğin kiloyu buraya yaz, etkisinin fazla olacağına garanti veririm. Kickboksta vücudunun her yerini çalıştırıyorsun, her kasın çalışacak hiç dert etme. Ringte çalışırken emin ol sınırların zorlanacak ve nabzın tavan yapacak, bunu bilerek yazıl. Bir yandan kilo vereceksin, bir yandan kasların gelişecek. Benim görüşümce kickboks, taekwando ve karateden daha etkili bir spor.
Hocam haftada 2 kere gidiyorum ve bugün 2. günümdü açıkçası kendime geldim bütün kaslarımın çalıştığını hissediyorum :D Başlamadan 90 kiloydum 3 ay sonra buraya yazmaya çalışıcağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı