Kardeşim çok fazla YouTube Shorts izliyor

644932

Centipat
Kardeşim YouTube Shorts'ta aşırı fazla zaman geçiriyor. Bu beni aşırı rahatsız ediyor, çok fazla uyarmama rağmen izlemeye devam ediyor. YouTube Shorts'u kapatmanın bir yolu var mı ya da Revanced uygulamasından nasıl tamamıyla kapatabilirim? Bazi yerlere baktim eski versiyonları APK olarak indir diyorlar ama bu pek sağlıklı değil. Kapatmak için bir yol veya extra uygulama varsa söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aile modundan YouTube'yi direkt kapatabilirsin.

Hocam YouTube'yi tamamıyla kapatmak istemiyorum girip videolar izlesin ama benim derdim Shorts, Instagram TikTok gibi 30 saniyelik bağımlılık yapan ve çocuğun psikolojisini bozan uygulamalarla. Instagram ve TikTok kullanmıyor ama Shorts'ta aşırı takılıyor sadece Shorts'u kapatmanın bir yolu varsa yazarsanız sevinirim.

Revancedden Shorts'ları kapatabilirsiniz.

Uygulamayı açın... Ayarlardan revanced ayarlarına girin sonra SS atın yardımcı olayım. Telefonum yanımda değil ama görsem hatırlarım

Buyurun hocam

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240117-150210_YouTube.jpg
    Screenshot_20240117-150210_YouTube.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 73
Bende bunu kendim için istiyorum. Çok Shorts izlediğim için değil tam tersi ilgim alakam olmamasına rağmen sürekli zırt pırt önüme geliyor ya da Youtube'u bazen açınca direkt Shorts videoları ile başlıyor. Şöyle ayarlar kısmında Shorts bölümünü tamamen kapatma gibi bir şey olsa o kadar güzel olurki...

Onu yapamazsınız dostum iyi bir yazılımcı değilsen. Uygulama açık kaynak kodlu girip düzenleyebilirsiniz.
Bunu yapabileceğim herhangi bir video veya yardım alabileceğim site var mı

Bende bunu kendim için istiyorum. Çok Shorts izlediğim için değil tam tersi ilgim alakam olmamasına rağmen sürekli zırt pırt önüme geliyor ya da Youtube'u bazen açınca direkt Shorts videoları ile başlıyor. Şöyle ayarlar kısmında Shorts bölümünü tamamen kapatma gibi bir şey olsa o kadar güzel olurki...
Youtube gibi bir şirket böyle bir gelir kaynağı bulmuş. Hayatta kapatma butonu getirir mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı