Kardeşim tam anlamıyla bir ergen

Başından beri de yaptığı bilerek hatalara tepkimi veriyorum. Çocuklar da beni sevmez zaten hep kızarım bağırırım. Fakat sebebim belli. Daha iyi olmaları için çabalıyorum ancak nafile.

Umarım o 10 içindedir. Telefon başında da kız dışında ve Muslera dışında bir şeye bakmıyorum. Anlamadım gitti bu çocuğu. Çölde dövmek lazım normal dövmektense.
Yine saçma şeylere bakıyormuş 13-14 falan neysede,16'da yeni bir keko'ya hazır olun hocam

Bir psikiyatri polikliniğine gidin hocam. Başka bir çözümü yok gibi.
Konu sahibinin saydığı etkenler günümüzde ki tüm ergenlerde ve çocuklarda var zaten. Bunun için psikiyatriste gidilmez, kendi aklıyla düşünüp yolunu bulması lazım. Bazı kişilerde bu durum hiç değişmiyor, kendi bildiğini okuyor ve saçma sapan hareketler yapıyor. Bu onun kişiliğini belirleyen bir şey. Kişiliği böyleyse psikiyatrist fayda etmez.

Psikiyatri bu durumda ama konu sahibine de lazım, kendisi "kardeşi sıkıntı içinde olan ve normalde buna anne babası kafa yorması gerekirken kendisi kafa yoran" bir genç, o yüzden kardeşi kulak asmasa bile en azından kendisi bu durumda nasıl davranması gerektiği hakkında konuyla ilgili uzman birisinden tavsiye almanın kendisi için faydalı olacağına inanıyorum.

Kardeşinize yardımcı olmak tabii ki önemli fakat kendi hayatınız 1. öncelikte olmalı, sonuçta onun için ne kadar iyi bir örnek olursanız o kadar iyi.

Kusura bakmayın gereksiz lafı geveledim ama kardeşiniz hakkında böyle tasalanmanız ve çözüm aramanız değerli bir şey, bunu bilmenizi istedim sadece.

Kardeşimle konuştum. Yazdığı kızdan da özür diledim. Hala engellememiş olması zaten bir mucize ama konu o değil. Son şans verdim, kendisi de söz verdi. Hallolur inşallah. Son şansını iyi kullanır umarım.

Kardeşimle konuştum. Yazdığı kızdan da özür diledim. Hala engellememiş olması zaten bir mucize ama konu o değil. Son şans verdim, kendisi de söz verdi. Hallolur inşallah. Son şansını iyi kullanır umarım.
Hocam İnşallah biraz olsun düzelir. Gelişmeleri bize de bildirirsiniz :D

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı