Kardeşime sinir oluyorum

YigitXS

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Kardeşim PC ile oynuyor sonra sinirleniyor kaybedince oyunda klavyeye vuruyor bilgisayarı fişten çekiyor direk zaten ben o bilgisayarı zor aldım. Daha önce söyledim bunları ama hala aynısı oluyor kendimi zor tutuyorum. Yaşı küçük olsa neyse 9 yaşında anlaması gerek ama anlamıyor sinir olduğum hareketler yapıyor ne yapmam lazım?

Kardeşim PC ile oynuyor sonra sinirleniyor kaybedince oyunda klavyeye vuruyor bilgisayarı fişten çekiyor direk zaten ben o bilgisayarı zor aldım. Daha önce söyledim bunları ama hala aynısı oluyor kendimi zor tutuyorum. Yaşı küçük olsa neyse 9 yaşında anlaması gerek ama anlamıyor sinir olduğum hareketler yapıyor ne yapmam lazım?

Babanıza söyleyin veya oynadığı oyunu silmekle tehdit edin. Başka türlü ise bir yastık verin ve o yastığı yumruklasın.

9 yaş inanılmaz büyük bir yaş (!) kardeşim 9 yaşında bir çocuktan neyi anlamasını bekliyorsun? Daha ömrünün çeyreğini tamamlamamış birinden.
9 yaşında bir şeyleri anlayabilir. Bilgisayarı direkt fişten çekmenin bilgisayara zarar verebileceği gibi şeyleri anlayabilecek yaşta.

Kardeşinize desert eagle nizin dipçiği ile bayıltım plastik kelepçeler ile yatağa bağlayın.

Onun için çok önemli olan bir eşyaya gözlerinin önünde yavaş yavaş zarar verin bununyaparken bir andan neler hissettiğini sorun "işde sen benim PC'me vururken ben bunları hissediyorum" deyin.

Baktınız olmuyor çekin tetiği gitsin 😃

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı