Kardeşimin velisi olmak istiyorum

Asurawawe

Decapat
Daha fazla  
Dostlarım herkese iyi sosyaller.
Kardeşim okul da bir çocukla tartıştı müdüre gidip durumu anlattım yaşanabilecek psikolojik darbeden bahsettim. Müdür bir çözüm sunmadı. Karşı tarafın velisi geldi ona sert çıkıp çocuğunun okulunu değiştirmesini söyledim. Sizce bu saatten sonra ne yapabilirim ve kardeşimin velisi olmak için ne yapmalıyım?

Dostlarım herkese iyi Sosyaller.
Kardeşim okul da bir çocukla tartıştı müdüre gidip durumu anlattım yaşanabilecek psikolojik darbeden bahsettim. Müdür bir çözüm sunmadı. Karşı tarafın velisi geldi ona sert çıkıp çocuğunun okulunu değiştirmesini söyledim. Sizce bu saatten sonra ne yapabilirim ve kardeşimin velisi olmak için ne yapmalıyım?

Zaten velisi değil misin veli demek anne baba demek değil 20 yaşındasın Ve velisi sayılıyorsun.

Dostlarım herkese iyi sosyaller.
Nasıl velisi olucan? Yerel vasisi Annen veya Babandır.

Annem böyle durumlarda nasıl yanıt vereceğini bilemiyor. Babam durumu sallamıyor. Müdürün aklı bir karış. Neyse teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı