Kargo kutusundan mouse yerine akıllı saat çıktı

Aç sonuna kadar kullan. Geri almayı talep ederlerse de verme.

Birikim derken neyden bahsediyorsunuz benim annem 30 yıldır belediye de çalışıyor daha evin kredilerini 1-2 yıl önce bitirdi ve ona da her an yıkım kararı çıkabilir. Sonrasındada devlet bu kadar çalışmana rağmen gitsinler sana 15 bin versinler hiç hesapladınız mı şu an neye yetiyor bu para hadi onu geçtim babam şu an başkasıyla evli ve 2 çocuğu var kendi evi olmasına rağmen 3 işde çalışıyor buna rağmen kredi çekiyor ve öyle lüks bir hayatıda yok adamın birkaç yıl önce arabası ve 2 motoru vardı şu an borçlarla ayakta kalmaya çalışıyor o yatırımlar uçup gidiyor yani bu zamanda.

Hocam 23 yaşındayım. Yatırım hesabım dolar ve altın hesabımla beraber birikmişim var. Üstüme 1.5M lik araba var kullandıgım. Annenizin, babanızın yapamamış olması yapılmayacagı anlamnına gelmiyor üzgünüm. Dediğim gibi o 15 bin lirayı günlük yemeğe veren, aklını kullanmış ve döviz üzerinden kazanç sağlayan insanlar da var

Buraya da patladım.

En doğrusu iade etmektir. Ancak aldığınız yerle görüşün, size aldığınız fareyi sapasağlam şekilde göndersinler öyle teslim edin saati.

Gelmişse sizde boş çevirmeyin elden satın, ve elden yeni bir mouse alın, kalan para ile güzel yatırımlar yapın.

Yanlış biliyor olabilirim, sanki bir yerden buna benzer bir şey duymuştum. Eğer ürüne çökersen kullanırsan falan satıcı senden onu söke söke alıyor. Hatta galiba ürün açıldığı için sizden parasınıda çıkartıyorlar. Nedense aklımda böyle bir bilgi kalmış, doğruda olabilir sallamasyonda olabilir riske gerek yok her türlü zaten saatin size yollandığını anlayıp geri isteyecekler. Uğraşmaya değmez dediğim gibi, sonra ürün açıldı diye veya satıldı diye sizi uğraştırmasınlar. Bizim hatamız olmuş size hediyemiz olsun diyecek hallerimiz yok, Amazon değil ki hata bizde deyip sizde kalsın desinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…