Kargo kutusundan mouse yerine akıllı saat çıktı

İnanır mısınız bilmem peder aramış MediaMarkt'ı ve Yurtiçi Kargo'yu. Yurtiçi Kargo bizlik bir durum değil demiş, Medimarkt da getirirseniz seviniriz falan demiş. Babam da haram yemeyelim diye götürüp vermiş. Pek bir şey diyemedim haberim de yoktu zaten kullanamadan gitti 10.000TL.

Eğer satıcı medaimarktsa saati alan kişi para iadesini almıştır. Sizin de saati mediamarkta vermeniz en yerinde hareket.

Saat geldiğinde saatin asıl sahibine mouse gitmiş. O iade edince bize 500tl ona 10k iade oldu. Ben de o 500 lirayla geri aldım mouseu.
Hocam babanız en mantıklı ve en doğrusunu yapmış. Bana kalsa yapacağımı sanmıyorum ama dediğim gibi babanız kral hareket yapmış herkes mutlu. Ama bence MediaMarkt'a 10K'cıktan bir şey olmaz.

Hocam babanız en mantıklı ve en doğrusunu yapmış. Bana kalsa yapacağımı sanmıyorum ama dediğim gibi babanız kral hareket yapmış herkes mutlu. Ama bence MediaMarkt'a 10K'cıktan bir şey olmaz.
Haklısın da işte insan ikilemde kalıyor. Kral hareket desende bir yandan da enayilik. Sizden birinde çıksa daha iyiydi :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı