Arkadaşlar bana iletilen kargo kimliğini kargo takibine yazınca "böyle bir kargo bulunamadı" diyor. Sebebi nedir? Daha bugün şubeye verildi.
Aras kargoHangi kargo olduğunu belirtsen iyi olurdu.
Ayrı yaptım zatenBazı kargolarda e-ticaret sitelerinin kodları ayrı yerlerde sorgulanıyor, belki ondandır.![]()
Hocam e ticaret değil belirtim kuzenim İzmir'den değerli bir eşya yolluyor onun verdiği kod.Gelen kod takip numarası olmayabilir mi hocam?
Telaş yapmıyorum sadece biraz dandik hizmet gibi geldi.Telaş yapmana gerek yok aynısı bana da olmuştu kargo takip numarasını sorguladığımda gösteriyordu sonra bulunumadı dedi ertesi sabah yine bulup detaylarını veriyordu Aras Kargo sitesi ile alakalı bir durum.
Arkadaşlar bana iletilen kargo kimliğini kargo takibine yazınca "böyle bir kargo bulunamadı" diyor. Sebebi nedir? Daha bugün şubeye verildi.
Bir de buradan dene.Arkadaşlar bana iletilen kargo kimliğini kargo takibine yazınca "böyle bir kargo bulunamadı" diyor. Sebebi nedir? Daha bugün şubeye verildi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.