Kargocunun yanında ürünü açıp tetkik etme hakkımız var mı?

Syremix

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, ömrümde ilk kez bir internet sitesinden alışveriş yaptım. PC için babamla beraber bir güç kaynağı aldık. Kendisi evde yok şu an, çalışıyor ve dolayısıyla kargoyu ben alacağım ama ne yapmam gerektiğini pek fazla bilmiyorum.

Bu arada havale ile ödemeyle aldık. Merak ettiğim şeylerden birisi de ürünü açıp kargocunun yanında tetkik etme şansım var mı. Kısaca neler yapabileceğime bir değinirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, ömrümde ilk kez bir internet sitesinden alışveriş yaptım. PC için babamla beraber bir güç kaynağı aldık. Kendisi evde yok şu an, çalışıyor ve dolayısıyla kargoyu ben alacağım ama ne yapmam gerektiğini pek fazla bilmiyorum.

Bu arada havale ile ödemeyle aldık. Merak ettiğim şeylerden birisi de ürünü açıp kargocunun yanında tetkik etme şansım var mı. Kısaca neler yapabileceğime bir değinirseniz sevinirim.
Biraz bekler misin deyip bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hangi siteden aldınız? Güvenilirse pek sorun olacağını zannetmiyorum ama yine de bakın.

Var ama genelde beklemek istemezler veya tutanak tutma yetkim yok gibi bahaneler üretebiliyorlar.
Ben şu şekilde yapıyorum; eğer kutuda eziklik, ıslaklık, aşırı buruşma vs yoksa teslim alıyorum daha sonra evde kendim video kaydı eşliğinde kutunun her yerini göstererek kutu açılışı yapıyorum.
Gözüne aşırı bir şekilde eziklik büzüklük vs çarparsa kargocunun yanında açarsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı