- Makaleler
- 5
Salı günü aldığım işlemci soğutucusu gelecek. Virüs koruması için ne yapmam gerekir?
Virüs zaten 1 günde gıda bulamadığı için ölücektir, bu kadar kasmaya gerek yok.Salı günü aldığım işlemci soğutucusu gelecek. Virüs koruması için ne yapmam gerekir?
Virüsün bulaş yolu temas. Kütlesi ağır olduğu için havada asılı kalamıyor. Nerden biliyorsun derseniz, sağlıkçıyım.Aynen öyle. Aman diyeyim, havada fazla sallarsanız virüs havaya karışırsa hastalanabilirsiniz.
Hocam havadan yayılıyor asıl. Çin'de karantinada bir çift hastalık kapmış, sebebi ise kanalizasyon. O yüzden bol bol kanalizasyona dezenfektan döktüler Wuhan'da. Tuvalette de dikkatli olun.Havada yaşamıyor diye biliyorum.
Yine de önlem alalım da sıkıntı olmasın.Virüs zaten 1 günde gıda bulamadığı için ölücektir, bu kadar kasmaya gerek yok.
Sağlıkçı bir arkadaş cevap vermiş.Hocam havadan yayılıyor asıl. Çin'de karantinada bir çift hastalık kapmış, sebebi ise kanalizasyon. O yüzden bol bol kanalizasyona dezenfektan döktüler Wuhan'da. Tuvalette de dikkatli olun.
Sıkıntı olmaz. Sadece ürünün poşetini eldivenle açarsanız daha iyi, önlem açısından.Yine de önlem alalım da sıkıntı olmasın.
Ben işte olacağım anneme el teması yapmadan alıp balkona koymasını söyledim.Sıkıntı olmaz. Sadece ürünün poşetini eldivenle açarsanız daha iyi, önlem açısından.
Yanlış bilgi yaymayın lütfen.Hocam havadan yayılıyor asıl. Çin'de karantinada bir çift hastalık kapmış, sebebi ise kanalizasyon. O yüzden bol bol kanalizasyona dezenfektan döktüler Wuhan'da. Tuvalette de dikkatli olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.