Kargomun durumu saatlerdir değişmiyor

TridentKng

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar sabah 11 gibi dağıtıma çıktığı ile alakalı bildirim geldi. Sabah linke tıklayıp baktım 44 durak kaldı diyordu neyse gelir dedim saat 4'e geldi hala 44 durak var diyor ve araç sabahki konumuyla hala aynı yerde. Kıpırdamıyor bile. Sistemde mi hata var yoksa kargocu hareket mi etmiyor anlamış değilim. Sürat Kargo ile buna benzer durum yaşayan oldu mu? Kargoyu uzun süredir bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sabah 11 gibi dağıtıma çıktığı ile alakalı bildirim geldi. Sabah linke tıklayıp baktım 44 durak kaldı diyordu neyse gelir dedim saat 4'e geldi hala 44 durak var diyor ve araç sabahki konumuyla hala aynı yerde. Kıpırdamıyor bile. Sistemde mi hata var yoksa kargocu hareket mi etmiyor anlamış değilim. Sürat Kargo ile buna benzer durum yaşayan oldu mu? Kargoyu uzun süredir bekliyorum.
Şubededir önce en yakın duraklara dağıtım yapıyor sürat kargo.

Bende de genelde aras kargoda oluyor 3 4 durak kalmasına rağmen saatlerce aynı yerde duruyor saatler sonra geliyor büyük ihtimalle rotadan ayrılıyorlar. sistemle alakalı sorun oluyor normal yani.

Canlı takip genelde doğru göstermiyor.

Anladım. Şubenin telefon numarasını aradım canlı takipte sorun mu var acaba diye canlı takipte sorun olabiliyormuş bugün elime ulaşırmış öyle dediler.

Sürat Kargo ve Aras Kargo bozuk yani hiç doğru çalıştığını görmedim aras arada çalışıyor bazen çalışmıyor. Kargoculuğun kitabını kolay gelsin ve HepsiJet yazmış gerisi hikaye.

Daha ilk defa UPS Kargo ile bir şey gelecek bugün hiçibir şey yok ne takip ne harita. Tam ilkel çağdan kalmış.

Sürat Kargo ve Aras Kargo bozuk yani hiç doğru çalıştığını görmedim aras arada çalışıyor bazen çalışmıyor. Kargoculuğun kitabını kolay gelsin ve HepsiJet yazmış gerisi hikaye.

Daha ilk defa UPS Kargo ile bir şey gelecek bugün hiçibir şey yok ne takip ne harita. Tam ilkel çağdan kalmış.

Haklısın bende HepsiJet ve kolaygelsinden memnunum.

Haklısın bende HepsiJet ve kolaygelsinden memnunum.

Kargo geldi arkadaşlar hepinize teşekkürler bilgi için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı