Kargoya verilen sistem için gönderi numarası verilmedi

Kargolar sevkiyata çıkmadan önce faturalandırılırlar. Fatura belli olduğunda gönderi kodun sisteme düşer. Sabır edersen akşam üzeri görürsün. :D
Akşam kaç gibi? Mesela 17.00'dan önce gelir mi?
18.00'da mesaileri bitecek. Tekrar arayıp bilgi alırım çünkü.
 
Çok enteresan ve şanssız bir süreç yaşadım.. Artık bitmesini istiyorum.
Gerçekten tükendim. Şirkete karşı her zaman anlayışlı davrandım ve şikayetvar, başka forumlara ve uludağ sözlük, ekşi sözlük, YouTube'da hâlâ konu açmadım. Eğer sistemim gelmezse, uğraştırırlarsa vsvs atılan en ufak adımları bile anlatacaktım. Neyseki ilgili davranan bir müşteri hizmetleri bunu engelledi. Umarım beni tatlı dille kandırmıyordur :) O yüzden bu konuyu açtım artık.
Şirketin adını bizimle paylaşır mısın rica etsem?
Akşam kaç gibi? Mesela 17.00'dan önce gelir mi?
18.00'da mesaileri bitecek. Tekrar arayıp bilgi alırım çünkü.
Artık otomatik düşer. İnsan gücü gerektirmez. 18 civarlarında girilmiş olur.
 
Hangi firma peki?
Hocam şimdi söylemeyi istemiyorum. Çünkü sipariş ettiğim sistemi hemen 2 gün sonra sabah bana kargo teslim etti. Aslında sıfır sistemi kullanacaktım 3 hafta önce ve belki de mutlu olacaktım. Ama kargo yüzünden hemen aynı gün ürün değişimi için şubeye gidip ürünü teslim ettim o gün bu gündür ben ve ilgili firma uğraşıyoruz. Yani hemen kafanızda soru işareti bıraktırmak istemem ama sistemim gelmezse, arızalı vsvs gelirse tüm süreci öyle bir anlatacağım ki forum sayfalarında ana sayfada yer alacak.
Hocam adres bilgisi ve ürünle birlikte kargo kapıdan aldıysa eğer kayıt işlemini şubede yaparlar, sonrasında size bunun bilgisi gelir. Adres, gönderi kodu vb. bilgilerin yer aldığı kargo paketinin üstüne yapıştırılan bir çıktı oluyor. Bu cihaz genelde şubede olur. Fatura kesilip bu cihazdan çıktı alındığı an sisteme düşer ve gönderi kodu ile takip edebilirsiniz. Gönderi kodunun sizinle paylaşılması bu yüzden zaman alabilir. Servisten gelecek ürünüm için kargodan alınması 17.00 suları, kayıt 18.12, bana sms bilgisi gelmesi 19.37 saatlerinde gerçekleşti. Yani biraz sabredin.
Benim ürünüm 13.30 gibi kargoya verilmiş. Yani 14.00 diyelim hadi. Ne zaman SMS olarak gelmesi, gönderi kodu oluşması gerek şimdi :(
18.00 mesai saatleri bitmeden aramak istiyorum yine.
Şirketin adını bizimle paylaşır mısın rica etsem?

Artık otomatik düşer. İnsan gücü gerektirmez. 18 civarlarında girilmiş olur.
13.30 14.30 gibi kargoya verilmiş olsa bile 18.00'ları beklemek gerek yani?
İlginiz için ayrıca müteşekkirim arkadaşlar.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı