Çözüldü Kargoyu nasıl ucuza getirebilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet HIDIR

Decapat
Balikesir'den İzmir'e kargo yollayacağım kargoyu nasıl ucuza getirebilirim?

Çözüm
Zaten kargo poşetine koyulacağı için tahmin ediyorum en düşük fiyattan gönderilecektir, öğrenciyim bana yardımcı olur musunuz diye sorarsanız belki yardımcı olurlar.
Göndereceğiniz küçük bir poşet olacağı için ambarları deneyin demeyeceğim. Kargolara nazaran daha uygun olabiliyorlar ama sizin gönderiminize uygun olmaz ve karşı taraf gidip yerlerinden almak zorunda kalır, git gel derken daha maliyetli olur.
Kargonun ebadına,ağırlığına göre değişiyor.
Kargo şirketiyle anlaşmak yerine otobüs şirketleri ile anlaş otobüse ver kargoyu daha ucuza gider istediğini koy oda sorun olmuyor.

Zaten kargo poşetine koyulacağı için tahmin ediyorum en düşük fiyattan gönderilecektir, öğrenciyim bana yardımcı olur musunuz diye sorarsanız belki yardımcı olurlar.
Göndereceğiniz küçük bir poşet olacağı için ambarları deneyin demeyeceğim. Kargolara nazaran daha uygun olabiliyorlar ama sizin gönderiminize uygun olmaz ve karşı taraf gidip yerlerinden almak zorunda kalır, git gel derken daha maliyetli olur.

Çözüm
Kargo olarak değilde posta olarak gönder ptt'den. Ben aliexpress iadesi yaptım m2 ssd idi ürün,kargo bölümü 140₺ ücret isterken posta bölümü 30₺ istedi. Yurtiçinde gönderimlerde de böyle bir durum olabilir bir sor kendilerine.

Eğer göndereceğin bir CD ise kitap arasına sığarsa koymanı öneririm. Ben Kredi Kartı yollamak için 14 tl verdim.

Kitap arasına koyar ve kitabı paketlersen 3 tl gibi düşük miktar ödeyebilirsin.

Eğer göndereceğin bir CD ise kitap arasına sığarsa koymanı öneririm. Ben Kredi Kartı yollamak için 14 tl verdim.

Kitap arasına koyar ve kitabı paketlersen 3 tl gibi düşük miktar ödeyebilirsin.
Hocam sadece CD gondermeyecegim kutulu CD yani kitabın arasına hayatta sigmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…