Karides akvaryumum

Vallahi ben bir hassaslıklarını görmedim. Zeminim bitki toprağı, dip çekimini aylardır yapmıyorum çünkü dediğim gibi bitki toprağı. 5 6 tane yuvarlak yosun var 14 15 tane de bitki var. Düzensiz su değişimi yapıyorum suya bakıyorum bulanıklaşırsa tazeliyorum o kadar. 1.5 2 haftada bir maden suyu döküyorum çay kaşığının çeyreği kadar himalaya tuzu döküyorum. 5 adet aldığım seleksiyon karidesler şu anda sayabildiğim yavrularla birlikte 30'dan fazlalar. Akvaryumun etrafı Full kahverengi turuncu yosun. Olabildiğince akvaryuma dokunmuyorum günde 10 saat LED beyaz ışık veriyorum.

Vallahi ben bir hassaslıklarını görmedim. Zeminim bitki toprağı, dip çekimini aylardır yapmıyorum çünkü dediğim gibi bitki toprağı. 5 6 tane yuvarlak yosun var 14 15 tane de bitki var. Düzensiz su değişimi yapıyorum suya bakıyorum bulanıklaşırsa tazeliyorum o kadar. 1.5 2 haftada bir maden suyu döküyorum çay kaşığının çeyreği kadar himalaya tuzu döküyorum. 5 adet aldığım seleksiyon karidesler şu anda sayabildiğim yavrularla birlikte 30'dan fazlalar. Akvaryumun etrafı Full kahverengi turuncu yosun. Olabildiğince akvaryuma dokunmuyorum günde 10 saat LED beyaz ışık veriyorum.
Benim su sorundu sanırım aksine önceki akvaryumdan almıştım ve 5 saat aşılama yapmıştım. Neyse olan oldu akvaryumunuzu merak ettim atar mısınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reis bu formda çok hayvan şeyleri yok Akvaryum.comu öneririm sana
Biliyorum o forumu çok kullandım çok bilgi aldım, burada bu hobiyi yaymak için konu açtım yoksa yardım için değil. Hobiyi de bıraktım maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı