Kariyer için FIFA 23 alınır mı?

Yer
Kıbrıs
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400F
MSI BOMBER H610M
PNY 8x2 3200MHZ Ram
RX6600 Pulse
MSI Mag A550BN Psu
DeepCool CC560 Kasa
Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD
2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD
Dahua LM24 E231 Monitör
Meslek
Asker
Ekran kartı
Gtx 1050 2GB
İşlemci
İ3 12100F
Sadece kariyer modunda oynayacağım Online falan umurumda değil. Steam'de tam 175TL bakiye var. Oyunun fiyatı da şu an çok iyi ancak inceleme puanları çok düşük olduğu için bi' arada kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece kariyer modunda oynayacağım Online falan umurumda değil. Steam'de tam 175TL bakiye var. Oyunun fiyatı da şu an çok iyi ancak inceleme puanları çok düşük olduğu için bi' arada kaldım.

Kariyer bence sıkıcı o yüzden değmez. Bu zamandan sonra Ultimate Team de oynanmaz. Kariyeri cidden seviyorsanız alabilirsiniz.

Ben 10 yıl boyunca düzenli olarak kariyer modu oynadım hep. Online ile hiç işim olmadı. Bu sene Football Manager denedim ve FIFA'nın kariyer modunun ne kadar sıkıcı, boş ve gerçekçi olmadığını anladım. Tavsiyem hiç alınmaması yönünde anlayacağın üzere.

Ben 10 yıl boyunca düzenli olarak kariyer modu oynadım hep. Online ile hiç işim olmadı. Bu sene Football Manager denedim ve FIFA'nın kariyer modunun ne kadar sıkıcı, boş ve gerçekçi olmadığını anladım. Tavsiyem hiç alınmaması yönünde anlayacağın üzere.
Kariyer yapılacaksa FM çok detaylı bir oyun, bence de FIFA yerine FM oynanmalı kariyer için. Ama çok detaya gerek yok eğlenceli olsun diyorsanız FIFA ama bi yerden sonra sıkıyor.

Kariyer yapılacaksa FM çok detaylı bir oyun, bence de FIFA yerine FM oynanmalı kariyer için. Ama çok detaya gerek yok eğlenceli olsun diyorsanız FIFA ama bi yerden sonra sıkıyor.
Evet benim de FM'e başla(ya)mama sebebim bu detaylılıktı. Ama aslında hiç de öyle göz korkutucu bir durum olmadığını geç de olsa anladım.

FM 23 var aslında bende Fifa almak istememin sebebi kol takar oynarım diyeydi.

FM 23 var aslında bende Fifa almak istememin sebebi kol takar oynarım diyeydi.
Hocam İngiltere 4. ligden takım alıp Premier Lig'e taşıması zevkli uzun süre oynatır. Ama bu hedef bittikten sonra yapacak bir şey kalmıyor ve uzun süre oynamak istemezsiniz. En azından ben öyleydim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı