Hayır, haklı. Yaşamımın bir vajina peşinde koşmak yerine yararlı işler yapmayı yeğlerim.Duyarin dibi. Baslikla alakasi nedir bu durumun?
Yine konuyla alakasi yok. Fikriniz dogru veya yanlistir ancak konuyla bir ilgisi yok.Hayır, haklı. Yaşamımın bir vajina peşinde koşmak yerine yararlı işler yapmayı yeğlerim.
Konu başlığı "Karşı cinsle aranız nasıl?"Yine konuyla alakasi yok. Fikriniz dogru veya yanlistir ancak konuyla bir ilgisi yok.
Niye raporlayayim ispiyoncu muyum ben? Ayrica oyle bir sey belirtmemissin ki mesajinda, bunu simdi yazdin. Bir de laf sokusturmus araya size ne yedirip iciriyorlar?Konu başlığı "Karşı cinsle aranız nasıl?"
Mesajım ise 'kendimce' daha önemli sebepleri takip etmemden dolayı karşı cinse vakıt ayırmamamı -görüyorum ki sizin anlayamayacağınız şekilde- anlatan bir mesaj. Konuyla alakasız bir mesaj olduğunu zannetmiyorum. Öyle düsünüyorsan göz ardı et butonuna tıklayıp raporlayabilirsin.
Arkadaş herhalde bu konuyu ergence "sewgili" konularından biri sandı ve direkt sövme moduna geçti. Konuyla alakalı olup olmadığı pek umrumda değil ama adam haklı. Bir daha yazmayacağım.Yine konuyla alakasi yok. Fikriniz dogru veya yanlistir ancak konuyla bir ilgisi yok.
Mükemmel ilişki bu arada...Yanımda oturuyor şu an. Video edit yapmaya dalmış durumda. Aramız iyi diyebilirim.
Şakayı bir kenera bırakısak, karşınızdaki karşı cins birey konuşulabilecek, anlaşılabilecek biri ise sorun kalmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.