Karşı cinsle aranız nasıl?

Onların veya benim işim düşerse konuşuyoruz. Konuşkan bir tip de değilim zaten.

Yine konuyla alakasi yok. Fikriniz dogru veya yanlistir ancak konuyla bir ilgisi yok.
Konu başlığı "Karşı cinsle aranız nasıl?"
Mesajım ise 'kendimce' daha önemli sebepleri takip etmemden dolayı karşı cinse vakıt ayırmamamı -görüyorum ki sizin anlayamayacağınız şekilde- anlatan bir mesaj. Konuyla alakasız bir mesaj olduğunu zannetmiyorum. Öyle düsünüyorsan göz ardı et butonuna tıklayıp raporlayabilirsin.

Konu başlığı "Karşı cinsle aranız nasıl?"
Mesajım ise 'kendimce' daha önemli sebepleri takip etmemden dolayı karşı cinse vakıt ayırmamamı -görüyorum ki sizin anlayamayacağınız şekilde- anlatan bir mesaj. Konuyla alakasız bir mesaj olduğunu zannetmiyorum. Öyle düsünüyorsan göz ardı et butonuna tıklayıp raporlayabilirsin.
Niye raporlayayim ispiyoncu muyum ben? Ayrica oyle bir sey belirtmemissin ki mesajinda, bunu simdi yazdin. Bir de laf sokusturmus araya size ne yedirip iciriyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanımda oturuyor şu an. Video edit yapmaya dalmış durumda. Aramız iyi diyebilirim.
Şakayı bir kenera bırakısak, karşınızdaki karşı cins birey konuşulabilecek, anlaşılabilecek biri ise sorun kalmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı