Karşı cinsle aranız nasıl?

Daha da açılmaya karar verdim. İlk açılmam olacak. Red yesem de umrumda değil artık. Bu hafta onu bir parka çağırıp artık konuşacağım.

Dostum koronadan sonra insanların menfaatçiliği daha da arttı bunun yanında ilişki yapmak çok da zorlaştı kimse kimseye güvenmiyor ve herkeste bir reddedilme korkusu var ama benim inancıma göre ilişki birini çok çok iyi tanındıktan sonra yapılmalı mesela bir kadınla çok uzun süreli arkadaşlık yaşadın eğer ki o ilişkiye dönerse ayrılma ihtimalin çok çok düşük oluyor lakin kadınlarda ilişkiye karşı bir negativite var ve çoğu erkekleri uydusu olarak kullanmaya bayılıyor. Gerekirse yalnız kal ama asla friendzone kalma eğer ki ciddi manada hoşlanıyorsan kadınlara sömürttürüyoruz bunun bilincine varmalıyız. Sömürttürme derken kadın eğer senin hoşlandığını çakarsa daha da artıyor bu. Tek gez ama şunun bilincinde ol gerçekten seven bir kadın olursa zaten o rayına kolaylıkla oturuyor. Çok pişman olduğum için yazıyorum bir kadını çok sevdim gerçekten seviyor gibi yapıp sınavlarını bahane edip gitti ve bir daha dönmedi ve ben aynı acıyı başka bir kadına yaşattım yanlış mı yanlış ama insanın bir radddeden sonra sabrını taşırıyorlar.

Güneş ile ay gibi.. Karşı cinsin aşık olabilen canlılar olduğunu düşünmüyorum. Keşke tüm bildiklerim yalan olsa..

@Salih METİN yaşamadım demezsin hiç değilse 20-25'li yaşlara gelip hiç kızlarla konuşmayanlar da var.

Yaşımdan büyük kadınlarla aram iyi oluyor genellikle ama hepsiyle değil keşke öyle olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…